A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Оголошення

Оголошуємо, що  Звіту з оцінки впливу на довкілля ДЕРЖАВНОГО ПДПРИЄМСТВА «УЖГОРОДСЬКЕ ВІЙСЬКОВЕ ЛІСНИЦТВО» знаходиться в Оноківській сільській рада та доступний  громадянам для ознайомлення

На вимогу виконання Закону України «Про оцінку впливу на довкілля»  оголошуємо, що  Звіту з оцінки впливу на довкілля ДЕРЖАВНОГО ПДПРИЄМСТВА «УЖГОРОДСЬКЕ ВІЙСЬКОВЕ ЛІСНИЦТВО». (реєстраційний номер справи про оцінку впливу - на довкілля планованої діяльності № 202352610724) знаходиться в Оноківській сільській рада та доступний  громадянам для ознайомлення. 

14:39 10.11.2023

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

На вимогу виконання Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» оприлюбнюємо оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля ДЕРЖАВНОГО ПДПРИЄМСТВА «УЖГОРОДСЬКЕ ВІЙСЬКОВЕ ЛІСНИЦТВО». (реєстраційний номер справи про оцінку впливу - на довкілля планованої діяльності № 202352610724).

16:48 31.10.2023

Оголошення про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків на території Оноківської територіальної громади Ужгородського району Закарпатської області

        Відповідно до Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 № 150, та рішенням виконавчого комітету Оноківської сільської ради №672 від 26.05.2023р  «Про організацію проведення  конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку на території Оноківської територіальної  громади», Оноківська сільська рада повідомляє  про проведення конкурсу з призначення  управителя багатоквартирного будинку в Ужгородському районі с. Оноківці  6 лотах багатоквартирних будинків та в Ужгородському районі с. Кам'яниця по 3 лотах багатоквартирних будинків.

08:00 27.10.2023

Індивідуального договору про надання послуги з управління побутовими відходами

Товариство з обмеженою відповідальністю «АВЕ Ужгород» (надалі – «Виконавець»), яке є Виконавцем послуг з управління  побутовими відходами на території громади,  інформує про публікацію індивідуального договору про надання послуги з управління побутовими відходами, який є публічним  договором  приєднання. (надалі – «Договір»).  

16:33 25.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь