A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Змагання за кубок Оноківської ТГ присвячені Міжнародному дню захисту дітей

Дата: 29.05.2021 19:54
Кількість переглядів: 459

28-29 травня 2021 року проходили спортивні змагання серед дитячих команд з футболу, волейболу та настільного тенісу. В них взяли участь команди Оноківської громади, Ужгорода, Перечина та Великого Березного.

Зокрема, на спортивних майданчиках с. Невицьке змагались за перемогу команди з футболу та волейболу, в КМК «Вілет» с. Кам’яниця проходила індивідуальна першість з настільного тенісу.
У гострій боротьбі за перемогу, серед футбольних команд, перше місце здобули гравці команди СДЮСШОР м. Ужгород, другою була команда Ungvar та третє місце посіла команда Зінедін-2012.
У змаганнях з волейболу перемогла команда ВК Невицьке-2, другими були спортсмени з Перечина, третіми команда - «Чемпіон». 
Також були визначені кращі гравці серед футбольних команд: кращим воротарем визнано Максима Гавроша; кращим захисником - Влада Шимона; кращим нападником - Качур Назара; кращим бомбардиром турніру став Кулик Константин. Серед волейбольних команд кращими гравцями визнано: Крайніковець Ростислава, Дуркот Антона, Гакаву Лілю, Бертич Крістіну.
Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами, а також всі учасники та маленькі уболівальники отримали смачні сюрпризи від організаторів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь