A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

9 травня ми відзначаємо День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 09.05.2021 18:11
Кількість переглядів: 550

 9 травня ми відзначаємо День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Відзначення Дня перемоги над нацизмом включає в себе переосмислення подій Другої світової війни,  чесний діалог навколо складних сторінок минулого. Сьогодні вшановується пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, підкреслюється солідарність та бойове братерство усіх Об’єднаних Націй, як держав, так і бездержавних тоді народів.

Сьогодні, в цей прекрасний сонячний день, в с. Кам'яниця біля пам'ятника  односельчанам-добровольцям, які загинули у роки Другої світової війни відбувся урочистий захід під назвою "Ніхто не забутий!".

В урочистостях взяли участь керівництво та працівники Оноківської сільської ради, учасники бойових дій на території інших держав, військові прикордонної служби "Кам'яниця", духовенство, громадськість.

Під час урочистостей голова Оноківської сільської ради - Коваль-Мазюта Марія Юріївна та почесний громадянин с. Кам'яниця - Мегела Любомира Іванівна відзначили учасників бойових дій на території інших держав та вдов ветеранів війни сіл Кам'яниця, Гута та Оноківці  грошовою допомогою.

Про пам'ять воїнів, які віддали своє  життя у війні на сході України згадав начальник відділення інспекторів прикордонної служби "Кам'яниця", лейтенант - Сегеда Олександр Віталійович.

Під час урочистостей звершено Панахиду за усіма загиблими в роки Другої світової війни. Також, відбулося покладання гірлянди та квітів до підніжжя пам'ятника керівництвом  сільської ради, учасниками бойових дій та учасниками урочистостей.  Покладання корзини з квітами до могили невідомого солдата в с. Гута здійснили учасники бойових дій на території інших держав - Чубірка Василь Васильович та Коваль Анатолій Миколайович.

День Перемоги над нацизмом — не лише про перемогу, він про мільйони втрачених та скалічених життів, і українці мають добре пам'ятати цей страшний урок історії та зробити все залежне від нас, щоб не допустити це знову. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь