A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Відкриття спортивного майданчика до дня захисту дітей!

Дата: 30.05.2021 20:03
Кількість переглядів: 605

Немає більшого щастя у світі, аніж посмішка дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.

Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

Сьогодні, 30 травня в селі Оноківці  відбулося відкриття дитячого спортивного майданчику "Ужанський" та яскраве дитяче свято "Сонцю та квітам всміхаються діти" присвячене Міжнародному Дню захисту дітей. 

Зі словами привітання до діток звернулися голова Оноківської сільської ради - Марія Коваль-Мазюта та депутат Ужгородської міської ради - Арсен Мелкумян. 

Яскравою прикрасою свята  стали дитячий хореографічний колектив "Сонечко" клубу села Оноківці та дитячий хореографічний колектив "Веселі намистинки" клубу села Оріховиця, які своїми запальними танцями звеселили та підбадьорили присутніх.

Феєричним завершенням свята став показовий виступ воркаутерів - "Воркаут UA", який залишиться  в пам'яті всіх присутніх.

Під час  свята всі дітки отримали в подарунок незабутні враження, смачне морозиво, ну і звичайно, солодку вату, а також майстер-клас із аква-гриму.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь