Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Відбулась робоча зустріч «влада-громада-бізнес»

Дата: 12.06.2021 12:47
Кількість переглядів: 402

В четвер 10 червня відбулась робоча зустріч «влада-громада-бізнес» голови Оноківської сільської ради Марії Коваль-Мазюти з підприємцями громади щодо обговорення заходів програми розвитку малого та середнього підприємництва на 2021 - 2023 роки, проектів рішень про встановлення місцевих податків та зборів та інших актуальних питань для підприємців громади.

Голова сільської ради проінформувала підприємців, що сьогоднішня робоча зустріч «влада-громада-бізнес» націлена на те, щоб обговорити окремі проекти рішень, які будуть розглянуті на чергових засіданнях сесії. Всі проекти рішень опубліковані на веб-сайті сільської ради для обговорення та внесення пропозицій.

-:’’Ми відкриті до діалогу сьогодні і в майбутньому, головне щоб наша співпраці була направлена на розвиток нашої громади’’- сказала Марія Коваль-Мазюта і запросила підприємців до активного обговорення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь