A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Наші партнери ГО "Щасливі діти" реалізували проєкт "Пізнай Ужанську долину” створивши динамічний та видовищний відеоролик, у якому за 1,5 хвилини показали краєвиди та родзинки Ужанської долини.

Дата: 05.09.2021 09:24
Кількість переглядів: 360

Наші партнери ГО "Щасливі діти" реалізували проєкт "Пізнай Ужанську долину” створивши динамічний та видовищний відеоролик, у якому за 1,5 хвилини показали краєвиди та родзинки Ужанської долини.

За словами режисера Богдана Козачука, який працював разом з Антоном Рижих, зйомки проходили поетапно впродовж 7 місяців. Творчій команді потрібно було показати місцевість під час різних пір року.

“Я був приємно вражений, скільки цікавих місць у нас знаходиться зовсім поряд і про які до початку проєкту я навіть не знав. І це при тому, що мої дідусь з бабусею проживають недалеко, а сам я у дитинстві часто тут бував. Справжнім відкриттям для мене стали пороги річки Уж та підвісний міст перед селом Кострина”, — прокоментував Богдан Козачук.

Пішохідні, велосипедні, автомобільні маршрути, які доступні кожному розробили семеро екскурсоводів. Створюючи, подбали, аби було цікаво та безпечно. Авторами мандрівок виступили Аліса Смирна, Владислав Товтин, Юрій Славік, Юрій Яновський, Павло Худіш, Олександр Шершун, Юрій Черяник. А Юрій Яновський ще й знявся у ролику, презентуючи велосипедні маршрути Ужанською долиною.

Юрій розповів, що став актором зовсім випадково. Повертаючись з чергової екскурсії, опинився в автобусі, в якому колега Павло Худіш повертався з групою, серед учасників якої був і Богдан Козачук. А через тиждень йому зателефонували та зробили пропозицію взяти участь у зйомках ролика.

“Ми їздили маршрутами "Містика гір та шепіт дерев'яних церков" та "Криво по рунуй". Це був неймовірний досвід!”, — поділився враженнями Юрій Яновський.

Даний проєкт реалізовується громадською організацією «Щасливі діти» за підтримки Українського культурного фонду. Партнерами виступили ГО „Асоціація фахівців туристичного супроводу Закарпаття” та управління туризму та курортів Закарпатської ОДА.

Всі маршрути поділяються за протяжністю та складністю. Ознайомитися з ними безкоштовно може кожен охочий за посиланням https://izi.travel/en/f486-piznay-uzhansku-dolinu/uk


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь