A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

22 вересня 2021 року у відділі освіти Оноківської сільської ради відбулася нарада з керівниками закладів освіти та їх заступниками

Дата: 23.09.2021 09:41
Кількість переглядів: 353

22 вересня 2021 року у відділі освіти Оноківської сільської ради відбулася нарада з керівниками закладів освіти та їх заступниками. На порядок денний виносилися наступні питання:

  1. Стан вакцинації працівників закладів освіти.
  2. Організація харчування в закладах освіти.
  3. Тарифікація працівників закладів освіти.

За результатами аналізу даних наданих керівниками, чотири заклади освіти Оноківської сільської ради мають більше 80 % вакцинованих працівників, що дає можливість організовувати освітній процес у звичайному, а не дистанційному режимі під час впровадження «жовтої» зони. В Оріховицькому закладі дошкільної освіти вакциновано 100 % працівників.

Під час наради головний спеціаліст відділу освіти Вікторія Мандзич інформувала керівників закладів освіти про необхідність вчасного оформлення основних потреб закладів освіти при формуванні бюджету освітньої галузі на наступний рік.

Було розглянуто також питання щодо організації харчування в закладах освіти, особливо її фінансова складова, зокрема порядок оплати за харчування.

Рішенням сесії Оноківської сільської ради визначено вартість харчування в дошкільних закладах – 45 гривень на одну дитину в день, з яких 50 % оплачують батьки вихованців, а інші 50% фінансується з місцевого бюджету; в закладах середньої освіти вартість гарячого обіду становить 25 гривень, з яких 50% платять батьки учнів 1 – 4 класів; крім того близько 100 учнів із пільгових категорій забезпечуються гарячим харчуванням безкоштовно, за рахунок коштів громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь