A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Вітання з Всеукраїнським Днем дошкільної освіти

Дата: 26.09.2021 10:35
Кількість переглядів: 326

 

Сьогодні, 26 вересня 2021 року, в Україні відзначають ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ. Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає глибокої самовідданості, величезного терпіння і безмежної любові до своєї справи.
Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті кожного дошкільняти. Виховання наших дітей на початку життя – непросте завдання, але той фундамент, який закладається в перші роки, служить опорою і в майбутньому.
Тож дозвольте привітати всіх Вас з цим чудовим, прекрасним професійним святом з днем вихователя! Ми даруємо Вам вдячні посмішки за щиру доброту, невичерпне терпіння, невтомну турботу! Це ж Ви теплими материнськими руками ніжно втирали дрібні сльози діток, вміло пояснювали їм правила дружби, задували крихітні садна на колінах!
Низький уклін Вам за ласку, сердечність, турботу та уважність! Як багато чекають від Вас світлі і темні допитливі оченята, як дивляться кожен день з надією і розчуленням! Ви запалили полум'ям своєї творчості маленькі сердечка своїх вихованців! І тепер тисячі маленьких вогників будуть сліпуче горіти в ім'я успіху своєї країни!
Хай Ваші дні будуть завжди наповнені світлом і благородством. Успіхів вам у всіх задумах та починаннях! І хай зараз дитина ще мала, але час летить швидко і робота кожного з Вас обов'язково буде винагороджена в її думках і почуттях.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь