A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

МУНІЦИПАЛЬНА ІНСПЕКЦІЯ ЗАКЛИКАЄ ГРОМАДЯН ПЕРЕД БУДІВЕЛЬНИМИ ЧИ РЕМОНТНИМИ РОБОТАМИ ОТРИМАТИ НЕОБХІДНІ І БЕЗКОШТОВНІ ДОЗВОЛИ

Дата: 29.09.2021 15:30
Кількість переглядів: 551

У ході планової перевірки населених пунктів Оноківської громади, муніципальною інспекцією досить часто виявляються правопорушення, що пов'язані з будівельними чи ремонтними роботами. У процесі ремонту будинку чи квартири мешканці складають будівельне сміття на землях загального користування, проїзній частині доріг, землях комунальної власності, встановлюють риштування та проводять земельні роботи без відповідного дозволу. Як правило, при виявленні порушень такого типу, інспектори проводять роз'яснювальну бесіду з порушниками та складають приписи і надають порушникам час на його усунення Каральна функція не є пріоритетом роботи муніципальної інспекції, тому на перший раз порушник отримує припис на усунення і детальну інструкцію, як отримати дозвіл на порушення того чи іншого об'єкта благоустрою.

Здебільшого приписи виконуються в установлений строк, але бувають і виключення, які фіксуються адміністративними матеріалами і в перспективі - санкціями у вигляді штрафу.

Муніципальна інспекція Оноківської сільської ради, закликає громадян перед будівельними чи ремонтними роботами у своїх домівках отримувати необхідні і безкоштовні дозволи, шляхом звернення через ЦНАП та в обов'язковому порядку отримати такі дозволи. Адже, є випадки коли при розгляді звернень від громадян, отримання дозволу на порушення благоустрою є неможливим у зв'язку з певними причинами, які чітко обгрунтовані саме у листі.

 

МУНІЦИПАЛЬНА ІНСПЕКЦІЯ

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь