A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Реалізація проекту «Центр культурних послуг як інструмент згуртованості громади»

Дата: 21.12.2021 14:18
Кількість переглядів: 764

17 грудня в Оноківську територіальну громаду з робочим візитом приїхав експерт з розробки бренд-стратегії центру культурних послуг - Тарас ДАНИЛЮК. Нагадуємо, що Оноківська територіальна громада є однією з 8-ми громад-учасниць пілотного проекту «Центр культурних послуг як інструмент згуртованості громади», який реалізовується за підтримки Швейцарії -  Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC), громадською організацією «Товариство дослідників України» за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

На даному етапі реалізації проекту розпочато роботу з розроблення бренд-стратегії громади. Для вивчення експертом потенціалу та ресурсної бази громади, працівниками центру культури, молоді та спорту Оноківської сільської ради було залучено до роботи з експертом працівників закладів культури громади як безпосередніх носіїв місцевого культурного надбання. Також, здійснено знайомство з визначними місцями громади та проведено коротенькі екскурсії, зокрема до Невицького замку та алеї Карла Вагнера, Кам?яницького лісництва ДП «Ужгородського ЛГ», місцевого «Стоунхенджу» та багато інших цікавих місць.

Окрема подяка Василю ЛИСИТЧУКУ – інженеру лісового господарства ДП «Ужгородського ЛГ» та  Віталію КОВАЛЬЧУКУ – начальнику відділу лісового господарства ДП «Ужгородського ЛГ» за вичерпну екскурсію цікавинками Кам?яницького лісництва. Експертом було відзначено Кам?яницьке лісництво, як «один з головних туристичних магнітів громади».

За результатами візиту буде розроблено бренд-стратегію для майбутнього центру культурних послуг Оноківської територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь