A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Проведено благодійну акцію до новорічних свят

Дата: 22.12.2021 14:49
Кількість переглядів: 683

Ось і завершилося святкування дня Святого Миколая, разом з ним завершилась і благодійна акція присвячена цьому чудовому святу, яка була організована Оноківською сільською радою в особі голови Коваль-Мазюти Марії Юріївни та благодійного фонду «Просвіт», який очолює Жолт Лакатош за сприяння благодійного фонду " Християнська допомога з Східної Європи"    (Нідерланди) та Благодійного фонду "Доркас -Україна".

 Працівники Центру надання соціальних послуг Оноківської сільської ради разом з представниками благодійного фонду «Просвіт» відвідали значну кількість сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та одиноких пристарілих мешканців з усіх сіл Оноківської сільської ради. Люди, які найбільш потребують уваги отримали приємні подарунки напередодні новорічних свят та Різдва Христового. Також не оминули увагою і працівників медицини, які в теперішній важкий час пандемії продовжують відповідально виконувати свою нелегку роботу.

Однак найбільш приємний та бажаний подарунок отримали дітки з Кам'яницької початкової школи "Капітошка" та Центру розвитку та творчості дітей на базі клубу села Оріховиця. Саме цим закладам благодійним фондом «Просвіт» за сприяння БФ " Християнська допомога з Східної Європи" було надано цінні подарунки у вигляді Smart телевізорів.

Оноківська сільська рада висловлює подяку БФ «Просвіт», БФ "Християнська допомога з Східної Європи" та БФ "Доркас -Україна" за організацію акції та за цінні подарунки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь