Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Відбулася виставка, присвячена протидії домашньому насильству «річ у тім 2.0»

Дата: 11.01.2022 17:04
Кількість переглядів: 536

У закладах освіти та культури Оноківської сільської ради завершилася виставка «Річ у тім 2.0», організована Центром надання соціальних послуг Оноківської сільської ради за сприяння Закарпатського обласного центру соціально-психологічної допомоги. Оноківська територіальна громада стала першою серед сільських та селищних рад в Закарпатській області, якій її було передано (вдячні за допомогу в розміщенні виставки керівництву Оноківського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів та Центру культури, молоді та спорту Оноківської сільської ради).

«Річ у тім 2.0» — це соціальна ініціатива, у межах якої проходить виставка та онлайн відео-кампанія, де представлені 16 предметів, пов'язаних  з реальними випадками домашнього насильства. Цьогоріч створено 16 відеороликів за участю відомих особистостей: акторів/-ок, ведучих, музикантів, вчених та спортсменів, які озвучили реальні історії постраждалих від домашнього насильства.

Усі предмети взяті з реальних справ і кримінальних зведень  Міністерства внутрішніх справ Украі?ни пов’язаних із домашнім насильством (у історіях предметів імена змінені). Всі представлені на виставці предмети так чи інакше пов’язані з домашнім насильством, а історії, пов’язані з цими предметами відбувалися у реальному житті в Україні. Заради спокою тих, хто пережив домашнє насильство, змінені лише деталі.

Метою цьогорічної кампанії є потреба в приверненні уваги населення до такого жахливого явища, як насильство. Ця проблема часто залишається та замовчується. Від неї відводять очі і не помічають.

Не будьте байдужими, якщо ви володієте інформацією щодо фактів домашнього насильства, або насильства за ознакою статі, або ж самі потерпаєте від домашнього насильства, звертайтесь:

- УРЯДОВА «ГАРЯЧА ЛІНІЯ» 15-47 (працює цілодобово)

Дзвінки є безкоштовними зі стаціонарних та мобільних телефонів, анонімними та конфіденційними.

 

Одразу викликати поліцію – 102!

 

Структурним підрозділом виконавчого комітету Оноківської сільської  ради, до компетенції якого належить питання здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству визначено сектор соціального захисту Оноківської сільської ради, тел. 0955886253

 

Центр надання соціальних послуг Оноківської сільської ради – тел. 0997429291


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь