A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Студенти Природничо-гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ «УжНУ» у межах ознайомчої практики провели еко-зустріч із представником Оноківської громади

Дата: 23.05.2022 08:58
Кількість переглядів: 454

У межах практики студенти відвідали Оноківську громаду. Особливістю цієї зустрічі було те, що вона була організована та проведена на об’єкті культурної спадщини «Невицькому замку».
Спочатку, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Рената ІВАНКІВ привітала всіх присутніх та розповіла про організацію роботи ради, особливості роботи виконавчого комітету безпосередньо, особливості роботи у військовий час. Студенти беззаперечно зацікавилися: структурою громади, особливістю сплати податків у громаді та діяльністю виконавчого комітету, що в свою чергу породило масу запитань.
Окрім того, студентам детально розповіли про роботу Оноківської громади. Попередній досвід роботи у виконавчій гілці влади дав змогу Ренаті Юріївні передати інформацію про діяльність громади з практичної сторони. Велика увага була приділена інформації про грантову, інвестиційну діяльність громади: реалізовані проекти, поточні та проекти на перспективу.
Зі свого боку студенти висловили щиру вдячність Ренаті ІВАНКІВ за теплий прийом і ознайомлення з роботою Оноківської громади та її підрозділів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь