A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Відзначення Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 02.06.2022 12:31
Кількість переглядів: 426

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти потребують нашої любові та  турботи. Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям.

Саме такою метою і були пронизані заходи в закладах освіти та культури Оноківської громади. Дітки мали можливість насолодитися яскравою та насиченою програмою: аквагрим, фотозони, веселі активності та забави, програма від аніматорів, смаколики, кінні прогулянки, показові виступи з самозахисту  від громадської організації «Закарпатської обласної федерації Шидокан карате», майстер-клас від Державного пожежно-рятувального загону ГУДСНС України в Закарпатській області .  Родзинкою свята став пікнік, де  рятувальники разом з дітками запалили багаття, смажили  сосиски  та власноруч складали хот-доги.  В цей нелегкий  для України час важливо дарувати дітям щастя та позитивні емоції. Віримо, що наших дітей чекає  краще, мирне майбутнє  в рідній країні.

Нехай дітям завжди світить сонце яскраво, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі для них сяятимуть мільйони красивих зірок...

З Україною в серці

#Разом добре



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь