A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Вітання державним службовцям!

Дата: 22.06.2022 21:56
Кількість переглядів: 568

Фото без опису

23 червня в Україні відмічається День державної служби. Ті, хто обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу за їхню клопітку роботу. Державні службовці не лише виконують свої обов'язки, а й несуть відповідальність за добробут та майбутнє своєї країни! І роблять це за покликанням, демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям!

Вкрай відповідальна справа працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави – справа, від якої залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень, добробут людей, їхнє ставлення до влади. Адже довіра до влади починається з державного службовця, який має відігравати роль посередника між нею та народом, гнучко реагувати на запити сучасного суспільства. Від ефективності інституту державної служби, відповідальності кожного з Вас залежить успішність держави в цілому. Саме тому, суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності та ініціативи.

Тож, з нагоди свята, бажаємо Вам здоров'я, натхнення, невичерпної енергії, витримки від життєвих випробувань, подальшої плідної праці на ниві служіння народу, нових звершень у роботі! А найголовніше, заслуженої шани та вдячності!


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь