A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Серпнева конференція працівників освіти Оноківської громади

Дата: 30.08.2022 08:43
Кількість переглядів: 856

Фото без опису

29 серпня 2022 року відбулася серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Оноківської громади, на якій було обговорено питання діяльності закладів освіти в умовах воєнного стану, основні пріоритети та завдання на 2022-2023 навчальний рік.

Конференція розпочала свою роботу з підписання договору про співпрацю між Ужгородським національним університетом і Оноківською сільською радою. З моменту підписання договору вчителі громади отримають можливість стажування на кафедрах університету, взяття участі у спільних наукових проєктах, викладачі університету проводитимуть заняття з учнями шкіл, тощо. Від імені Ужгородського національного університету виступила проректор - Мирослава ЛЄНДЬЕЛ.

Питання діяльності закладів освіти в умовах воєнного стану розкрила у своєму виступі директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА - Мар’яна МАРУСИНЕЦЬ.

З інформацією про освітню технологію «Росток» та особливості її впровадження у закладах освіти виступила доктор педагогічних наук, член-кореспондент НАПН України - Тамара ПУШКАРЬОВА.

Підсумки розвитку загальної середньої та дошкільної освіти у 2021 –   2022 навчальному році та завдання на 2022 – 2023 навчальний рік виклала у своєму виступі Оноківський сільський голова- Марія КОВАЛЬ-МАЗЮТА. У формі діалогу з педагогами сільський голова висвітлила основні проблеми освітянської галузі та визначила основні завдання над виконанням яких повинні працювати педагогічні колективи.

Про дії працівників закладів освіти у разі оголошення повітряної тривоги під час проведення освітнього процесу розповів присутнім представник ДСНС України у Закарпатській області - Іван ТЕРБАН.

У перерві учасники конференції мали можливість скуштувати страви із меню закладів освіти громади.

Таким чином на конференції було дано старт до початку нового навчального року, який незважаючи на обставини, повинен пройти в закладах освіти громади на належному безпековому рівні та забезпечити можливість надання якісних освітніх послуг.


Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь