Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Проведення рейдів по сімʼям, де діти не відвідують навчальний заклад без поважних причин

Дата: 14.11.2022 19:25
Кількість переглядів: 208

14 листопада 2022 року Службою у справах дітей Оноківської сільської ради спільно із Центром надання соціальних послуг Оноківської сільської ради та вчителями Камʼяницького ліцею Оноківської сільської ради було здійснено рейди по сімʼям, де діти не відвідують навчальний заклад без поважних причин.
Під час рейду була проведена профілактична бесіда із учнями щодо регулярного відвідування навчального закладу та недопущення пропусків навчального процесу без поважних причин.
Батьків дітей було попереджено про можливість притягнення їх до відповідальності згідно ч.1 ст. 184 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей – тягне за собою попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь