A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Підписано меморандум у сфері правової допомоги

Дата: 19.05.2023 14:10
Кількість переглядів: 144

18 травня підписано Меморандум про співпрацю між Центром надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради та Ужгородським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Директор Центру надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Наталія Мигалина та Михайло Давиденко, директор Ужгородського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, після підписання Меморандуму обговорили правові питання, які входять у сферу діяльності Центру надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка».

Як інформувала Наталія Мигалина, Центр надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради надає низку соціальних послуг різним категоріям мешканців Оноківської територіальної громади. Зокрема Центр охоплює соціальними послугами сім’ї та осіб, які опинились у складних життєвих обставинах, зокрема багатодітні та малозабезпечені сім’ї, сім’ї в яких сталося домашнє насильство та/або насильство за ознакою статі, сім'ї, члени яких перебувають / перебували у конфлікті з законом, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування які виховуються в сімейних формах виховання, особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, внутрішньо переміщені особи, сім’ї учасників АТО та сім’ї учасників бойових дій, особи з інвалідністю та одинокі громадяни похилого віку, яким надається послуга догляду вдома, особи, які потерпіли від домашнього насильства, та інші. Зрозуміло, що, крім соціального супроводу та інших соціальних послуг, такі особи нерідко потребують і консультацій із правових питань. Тож відтепер зазначені вище громадяни матимуть можливість безкоштовно отримувати консультації з різних правових питань.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь