A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Налагоджуємо співпрацю між громадами

Дата: 29.06.2023 16:06
Кількість переглядів: 158

В Оноківській територіальній громаді діє Центр надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка», у складі якого – відділення соціальної роботи та соціальної допомоги вдома, відділення безпеки громадян та Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які потерпіли від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Зазначений Центр є комунальною установою Оноківської сільської ради.

Серед цілого спектру соціальних послуг, які надаються Центром, і така важлива, як консультування та надання тимчасового притулку особам, як потерпіли від домашнього насильства або за ознакою статі. Крім мешканців Оноківської громади, необхідну юридичну і соціально-психологічну допомогу в Центрі можуть отримувати і постраждалі від домашнього насильства мешканці інших громад області. Відповідне рішення, яке регулює це питання, прийнято на одній із сесій Оноківської сільської ради.

Тож днями директор Центру надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради Наталія Мигалина, завідувачі відділень Віталій Лийнарт та Мирослава Дзямко відвідали низку громад Ужгородського району і обговорили співпрацю із зазначених вище питань з керівництвом громад – Перечинським міським головою Іваном Погоріляком, Великоберезнянським селищним головою Богданом Кирликом (на фото), Ставненським сільським головою Іваном Мандриком та заступником Дубриницького сільського голови Маряною Ладомиряк.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь