Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Результати ІІ-го засідання 29 сесії 8 скликання від 18 липня 2023 року

Дата: 19.07.2023 15:13
Кількість переглядів: 116

18.07.2023 відбулося друге засідання двадцять дев',ятої сесії Оноківської сільської ради.

До порядку денного було включено ряд важливих питань, серед яких, зокрема: про утримання футбольних полів та кладовищ Оноківської територіальної громади; про затвердження звіту про виконання бюджету Оноківської сільської територіальної громади за І півріччя 2023 року; про затвердження Положення про премії для обдарованих і талановитих дітей та молоді, молодих спортсменів; про здійснення повноважень у сфері надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання (перебування) фізичних осіб в Україні; про затвердження плану заходів партнерства між міською радою м. Одонь Республіки Угорщини та Оноківською сільською радою на 2023-2024 роки у межах угоди про партнерство; про підписання Меморандуму про партнерство та співробітництво між Оноківською сільською радою та Ужгородською прикордонною державною контрольно-токсикологічною лабораторією; про внесення змін до «Програми підтримки учасників бойових дій, членів їх сімей та сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій Оноківської сільської ради на 2022-2023 роки»; про надання одноразової грошової допомоги при пораненні; про надання одноразової грошової допомоги члену сім`ї військовослужбовця зниклого безвісті.

Питання, які стосуються благоустрою територіальної громади є одними з найважливіших. Створення сприятливих умов для життя та розвитку населення є одним із ключових завдань Оноківської сільської ради. Саме тому, на сесії було прийнято рішення про забезпечення постійного догляду  та покращення стану футбольних полів та кладовищ Оноківської територіальної громади .

Ефективна робота Оноківської сільської ради за першу половину 2023 року відобразилась і в рішенні про затвердження звіту про виконання бюджету Оноківської сільської територіальної громади за І півріччя 2023 року. За цей період часу бюджет був перевиконаний, що є значним показником якості роботи.

Молодь та діти є майбутнім громади та її рушійною силою. Тому, для заохочення дітей до розвитку радою затверджено Положення про премії для обдарованих та талановитих дітей та молоді, молодих спортсменів, яке передбачає одноразову грошову винагороду для стимулювання молоді в досягненні високих результатів.

Нововведенням для нашої громади стала передача публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання (перебування) фізичних осіб в Україні Центру надання адміністративних послуг. Наразі після цих змін послуги населенню будуть надаватися швидше та централізованіше.

Також, радою затверджено план заходів партнерства між міською радою м. Одонь Республіки Угорщини та Оноківською сільською радою на 2023-2024 роки у межах угоди про партнерство.

З метою фінансової підтримки учасників бойових дій рішенням сесії  було внесені зміни  до «Програми підтримки учасників бойових дій, членів їх сімей та сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій Оноківської сільської ради на 2022-2023 роки» (далі Програми)  в частині визначення кола суб’єктів, які мають право на отримання допомоги та відповідно до нової редакції  право на отримання одноразової грошової допомоги матимуть, у тому числі, члени сімей зниклих безвісті  та перебуваючих у місцях несвободи (мова йде про полонених).  Варто зауважити, що відповідно до цієї Програми ряд суб’єктів вже реалізували своє право на отримання грошової допомоги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь