A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

ЗВІТ щодо стану соціальної роботи в Центрі надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради за 7 місяців 2023 року

Дата: 04.08.2023 09:42
Кількість переглядів: 338

ЗВІТ

 щодо стану соціальної роботи в Центрі надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради

за 7 місяців 2023 року

В структурі Центру надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради (далі – Центр) працює відділення соціальної роботи та соціальної допомоги вдома у складі 4 чоловік – завідувача відділення, провідного фахівця із соціальної роботи, соціального працівника і соціального робітника (останні двоє надають соціальні послуги догляду вдома одиноким особам похилого віку).

Загалом з початку 2023 року Центром надавались соціальні послуги   51 особі, в т. ч. 21 дитині та 30 особам інших категорій, з яких 15 осіб похилого віку і 2 особи з інвалідністю.

В розрізі видів соціальних послуг:

  1. Надання соціальної послуги догляду вдома 13 одиноким особам похилого віку (3 особи – Кам’яниця, 4 особи – Невицьке, 5 осіб – Оноківці, 1 особа – Оріховиця).
  2. Соціальні послуги сім’ям, в яких відбулося домашнє насильство: з початку року зареєстровано 2 випадки домашнього насильства – 1 сім’я, в якій конфлікт відбувся між дорослими членами сім’ї (надається соціальна послуга консультування) та 1 сім’я, в якій постраждалою від домашнього насильства стала малолітня дитина (соціальна послуга соціального супроводу).
  3. Постійно надається соціальна послуга соціального супроводу дитячого будинку сімейного типу (с. Невицьке), в якому виховуються 5 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Вихованцям дитячого будинку сімейного типу надається комплексна соціально-психологічна допомога з метою покращення психоемоційного мікроклімату в сім’ї (консультації практичного психолога Центру), у проходженні щорічних обов’язкових медичних оглядів дітей-вихованців, в оформленні відвідування дитиною-вихованкою Інклюзивно-ресурсного центру Оноківської сільської ради тощо.
  4. Надавалися соціальні послуги соціального супроводу 3 сім’ям опікунів/піклувальників, в яких виховуються 6 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.
  5. Надається соціальна послуга соціального супроводу                          1 повнолітній особі з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування з метою його підготовки до самостійного життя, допомоги у отриманні виплат передбачених соціальних допомог.
  6. Надавалася соціальна послуга консультування сім’ї загиблого захисника України з метою допомоги у оформленні виплати компенсації за загиблого захисника України, допомоги у працевлаштуванні.
  7. Надається соціальна послуга консультування 2 особам з інвалідністю з метою допомоги у працевлаштуванні, відновленні втрачених документів, оформленні технічного засобу реабілітації.
  8. Надається соціальна послуга консультування 2 особам похилого віку в Невицькому і Кам’яниці з метою надання гуманітарної допомоги, товарами першої необхідності, технічними засобами реабілітації, допомоги у оформленні виплат соціальних допомог.
  9. Надається соціальна послуга консультування 1 сім’ї, яка опинилася в складних життєвих обставинах через низький рівень виховного потенціалу матері та малозабезпеченості сім’ї (с. Невицьке).
  10.  З квітня 2023 року працівниками Центру роздано понад 170 продуктових наборів, наданих благодійною організацією «Людина в біді», зокрема зазначені набори розвезено і роздано одиноким особам похилого віку, особам з інвалідністю, внутрішньо переміщеним особам – мешканцям громади.

Систематично надаються сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах, підгузники, дитяче харчування, засоби особистої гігієни, матраци, ковдри тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь