A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

11 серпня, в Центрі надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради відбулась зустріч-семінар із внутрішньо переміщеними особами

Дата: 14.08.2023 11:01
Кількість переглядів: 188

Цієї п’ятниці, 11 серпня, в Центрі надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради відбулась зустріч-семінар у форматі «круглого столу» із внутрішньо переміщеними особами, які мешкають на території Оноківської громади, на тему: «Психологічний портрет особи, яка вчинила насильство».

Мирослава Дзямко, завідувач відділення «Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, з кризовою кімнатою», та Валентина Ільїна, практичний психолог цього Денного центру, інформували присутніх про соціальні послуги, які надаються в Центрі «Плішка», зокрема про соціально-психологічну допомогу особам, які потерпіли від домашнього насильства.

– При Центрі «Плішка» працює Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, де створено всі умови для осіб, які постраждали від домашнього насильства: тут працюють 4 кризові кімнати, в яких протягом 10 діб одночасно можуть перебувати 12 осіб, зокрема із дітками, – каже Мирослава Дзямко. – Забезпечено не тільки всі побутові умови – затишні кімнати, душові, санвузли, кухня, пакети продуктові й особистої гігієни, але, що найважливіше – конфіденційність та безпека перебування таких осіб, що є дуже важливо для захисту від кривдника.

Окремо зосередили увагу на питаннях допомоги внутрішньо переміщеним особам, адже жінки, які прийшли на зустріч, приїхали із Херсона і Краматорська, пережили жахи цієї страшної війни.

 Тож Валентина Ільїна своєю чергою розповіла про способи та методи попередження і дії в кризових ситуаціях, як долати тривожний стан, куди можна звернутись для отримання комплексної соціально-психологічної та первинної правової допомоги тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь