A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

НАЛАГОДЖУЄМО СПІВПРАЦЮ З МОБІЛЬНОЮ БРИГАДОЮ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ МІСТА УЖГОРОД

Дата: 08.09.2023 15:45
Кількість переглядів: 67

Цієї п’ятниці у Центрі надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради відбулася зустріч з працівниками мобільної бригади соціально-психологічної допомоги м. Ужгород за підтримки  UNFPA у партнерстві з ГО «Громадський рух «Віра, Надія, Любов».

Під час зустрічі із представниками мобільної бригади завідувач відділення соціальної роботи та соціальної допомоги вдома Любомир Кротенюк та завідувач відділення «Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі» Мирослава Дзямко  обговорили питання налагодження співпраці з метою підвищення ефективності надання соціальних послуг особам які постраждали від домашнього насильства, своєчасного та ефективного реагування на випадки домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі на території Оноківської сільської ради.

Особливу увагу зосередили на проблемних питаннях своєчасності отримання інформації про випадки домашнього насильства, проведення профілактичних заходів для попередження таких випадків і що не менш важливо – наявності бажання у самих постраждалих осіб розірвати  «коло насильства» тощо.

              Додатково інформуємо мешканців громади, що на базі Центру надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради функціонує відділення «Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, з кризовою кімнатою».

Якщо ви постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі або маєте інформацію про такі випадки, просимо звертатись в Центр за телефоном 099-742-92-91 (всі дзвінки та інформація є конфіденційними).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь