A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Запрошуємо активну молодь до Руху юних рятувальників

Дата: 25.09.2023 09:26
Кількість переглядів: 100

Запрошуємо активну молодь до Руху юних рятувальників

До уваги батьків та їхніх дітей, котрі проживають на території Оноківської сільської ради та мають бажання стати юними рятувальниками та рятувальницями!

 

Центр надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківська сільської ради пропонує ознайомитись з інформацією щодо функціонування Руху юних пожежників-рятувальників.

За посиланням https://linktr.ee/young_firefighters_ukraine розміщено анкету, яка заповнюється батьками та їхніми дітьми, котрі мають бажання стати юними рятувальниками та рятувальницями.

Суть руху юних рятувальників полягає у тісній співпраці зі справжніми пожежниками, вивчення рятувальної справи, проведення кіносемінарів, літніх таборів, спільних челенджів та інших заходів, які сприяють вивченню правил безпечного життя. (Детальна інформація на сайті за згаданим вище посиланням).

 

Рух юних пожежників-рятувальників - це насамперед:

 

  1. Походи у гори разом з рятувальниками, де ваші діти навчаться в’язати альпіністські вузли, встановлювати намет та бути у повній гармонії з природою та Карпатами.
  2. Запальні паті разом з вогнеборцями: конкурси та квести на протипожежну тематику, під час яких юнаки та дівчата навчаться запобігати пожежам та іншим негараздам.
  3. Можливість стати справжнім журналістом, що працює у "гарячих" точках. Разом із рятувальниками молодь створюватиме візуальний контент для публікування у соціальних мережах та на сайтах.
  4. Екскурсії до класу безпеки "Вогник", пожежно-рятувальних підрозділів та допомога фахівцям ДСНС Закарпаття у проведенні цих заходів для малюків.
  5. Спортивні заходи, змагання та зльоти пліч-о-пліч з рятувальниками. А це мотивація до здорового способу життя, прокачка своїх можливостей та корисні звички, замість гаджетів.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь