Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

В ЦНАП виконавчого комітету Оноківської сільської ради тепер можна одружитися, оформити свідоцтво про народження та про смерть

Дата: 28.09.2023 16:20
Кількість переглядів: 94

Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Оноківської сільської ради постійно працює над розширенням кількості послуг, які можна отримати у найкоротший термін та за мінімальної кількості відвідувань. 

Раді повідомити мешканців Оноківської територіальної громади, що в ЦНАП виконавчого комітету Оноківської сільської ради можна одружитися, оформити свідоцтво про народження та про смерть за адресою: с. Оноківці, вул. Шевченка 2. Телефон для довідок +380951211465. 

Додатково повідомляємо, що для реєстрації шлюбу обов’язково необхідно мати при собі паспорти, РНОКПП та сплатити державне мито у розмірі 0,85 грн. Для цього не потрібно додатково нікуди йти – у приміщенні ЦНАП наявний термінал для оплати. 

Для реєстрації народження дитини надаються паспорти батьків, РНОКПП, свідоцтво про шлюб та медичне свідоцтво про народження або медичний висновок. 

Щоб зареєструвати смерть, із собою обов’язково необхідно взяти лікарське свідоцтво про смерть, паспорт померлого та власний паспорт, РНОКПП. Раді бачити вас у нашому ЦНАП виконавчого комітету Оноківської сільської ради, адже ми прагнемо зробити роботу Центру максимально ефективною та зручною для кожного. Дякуємо ЗСУ та Богу за кожен новий день та нову можливість!

#РазомДобре

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь