Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

08 листопада в мальовничому селі Гута нашою громадою започатковано своєрідне спілкування причетних до освіти у формі «Освітніх діалогів»

Дата: 10.11.2023 09:57
Кількість переглядів: 52

08 листопада в мальовничому селі Гута нашою громадою започатковано своєрідне спілкування причетних до освіти у формі «Освітніх діалогів». Основними темами для обговорення стали теми: «Освітній простір - як ми його бачимо?», «Наш вчитель. Як ти?», «Здорова дитина - успішна Україна». Освіта, методи її модернізації, підтримка вчителів та ментальне здоровʼя учнів стали ключовими темами діалогу. Саме в Гуті стартує проект «Зеленої школи», своєрідної школи в природі. Це інноваційна форма роботи для креативної, конкурентоспроможної молоді, яка впроваджується з метою формування екологічної культури і світогляду засобами формальної та неформальної освіти. Основна ідея школи – екологічна освіта як інструмент соціалізації підлітка, його адаптації до життя в непростому середовищі сьогодення. Діалог потрібен - живий, відвертий, надихаючий.

Діалог в імʼя дитини!

 Дякуємо ЗСУ та Богу за кожен новий день та нову можливість!

#РазомДобре

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь