Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

На території центру «Місто Добра» розпочав функціонувати реабілітаційний центр та хоспіс для дітей з інвалідністю та дітей, які потребують паліативного піклування

Дата: 23.11.2023 14:38
Кількість переглядів: 85

Благодійний фонд «Місто Добра» хоче повідомити, що 20 листопада 2023 року на території центру «Місто Добра» розпочав функціонувати реабілітаційний центр та хоспіс для дітей з інвалідністю та дітей, які потребують паліативного піклування. Всі послуги в реабілітаційному центрі та хоспісі надаваються безкоштовно.

Послугами реабілітаційного центру можуть скористатися діти з інвалідністю, а саме діти, які мають порушення рухових функцій і потребують цілодобового догляду, тa яких виховує лише один з батьків (опікунів/піклувальників), або діти, які мають складні діагнози і потребують паліативного піклування, яких виховує один з батьків (опікунів/піклувальників).


За необхідності Місто Добра забезпечить транспортуванням дітей з інших областей України, проживання родини в центрі із забезпеченням всіх побутових потреб, та допоможе вирішити інші супутні організаційні питання.
Існує можливість прийняття в центр матерів із хворою дитиною та іншими дітьми, якщо відсутній другий опікун, який може забезпечити догляд здоровим дітям.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь