A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Центром надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» впроваджуються новітні форми інформування населення про соціальні послуги

Дата: 28.11.2023 07:59
Кількість переглядів: 67

Центром надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» впроваджуються новітні форми інформування населення про соціальні послуги. Так, впродовж листопада 2023 року представниками Центру здійснюється супроводження пільгових категорій населення, які користуються послугою перевезення в соціальному автобусі. Автобус курсує два рази на тиждень.

В ході робочих виїздів працівниками Центру здійснюються інформаційно-просвітницька робота, спрямована на ознайомлення людей з соціальними послугами, які вони можуть отримати в Центрі, зокрема отримання безоплатних юридичних консультацій та соціально-психологічної допомоги. Також проводиться профілактична робота з метою запобігання домашньому насильству, дотримання пожежної безпеки - належне користування електроприладами, пристроями для опалення та інші консультації.

За більш детальною інформацією щодо отримання соціальних послуг, безоплатних юридичних консультацій, тощо ви можете звертатися за телефоном: 0997429291.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь