A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Опитування для мешканців громади та ВПО

Дата: 08.02.2024 09:15
Кількість переглядів: 65

Опитування проводиться Центром розвитку інновацій спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, за участі Проектного офісу DREAM, та коаліції RISE Ukraine в межах проєкту «Прозора та демократична відбудова» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Рact в Україні. Зміст цього опитування є винятковою відповідальністю Рact та його партнерів і не обовʼязково відображає погляди USAID або уряду США.

Щоб зробити процес відбудови максимально прозорим, ефективним та демократичним розробляється модуль електронної демократії (еDem) який буде інтегровано в екосистему підзвітного управління відновленням - DREAM. Це забезпечить активну участь громадськості у відновленні нашої країни, сприятиме зменшенню ризиків нецільового використання коштів та збільшить рівень довіри до відбудови.

В жовтні 2023 за участі представників громадськості та місцевої влади було напрацьовано проєкти моделей процесу функціонування майбутнього модуля eDem та згодом проведено пріоритезацію відповідного функціоналу майбутнього модуля. Наразі триває розробка проєкту технічного завдання майбутнього модуля електронної демократії (eDem), яку координує Центр розвитку інновацій.

Запрошуємо Вас висловити свою думку та долучитися до розробки майбутнього модуля, який стане невідʼємною частиною екосистеми підзвітного управління відновленням DREAM.

Щоб взяти участь в опитуванні заповніть анкету до 11 лютого 2024
року включно за посиланням:

- мешканців громади: https://forms.gle/djYDmmvZV42yGyVz6

- BПO: https://forms.gle/HBTJvmaYLeK9mRHj6

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь