Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Відбулося засідання виконкому Оноківської ОТГ

Дата: 01.10.2024 08:51
Кількість переглядів: 167

Фото без опису 

30 вересня, 2024 року, відбулося чергове 64 засідання восьмого скликання виконавчого комітету Оноківської сільської ради.

Під час засідання були розглянуті наступні питання:

 

    1. Про підготовку об’єктів соціально-культурного призначення до роботи в осінньо-зимовий період. Інформує директор КЗ КМК «Вілет» - Світлана КОГУТ.
    2. Про стан медичного обслуговування населення на території Оноківської сільської ради. Інформує завідувачка амбулаторіями АЗПСМ Оноківської сільської ради – Людмила ІВАНОВА.
    3. Про затвердження Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення та визначення уповноваження посадової особи, яка має право складати протоколи про адміністративні правопорушення. Інформує в.о. начальника відділу комунальної власності та роботи з проєктами – Наталія БУЛИНА.
    4. Про клопотання щодо надання пільгового кредиту за «Програмою покращення житлових умов мешканців Закарпатської області та військовослужбовців Збройних сил України, членів їх сімей шляхом пільгового кредитування «Власний дім» на 2021-2025 роки». Інформує в.о. начальника відділу комунальної власності та роботи з проєктами – Наталія БУЛИНА.
    5. Про надання дозволів на проведення видалення аварійно-небезпечних дерев та затвердження акта обстеження зелених насаджень (дерев, чагарників, газонів, парків, лісопарків), що підлягають видаленню. Інформує в.о. начальника відділу комунальної власності та роботи з проєктами – Наталія БУЛИНА.
    6. Про надання дозволу на порушення об’єкта благоустрою. Інформує в.о. начальника відділу комунальної власності та роботи з проєктами – Наталія БУЛИНА.
    7. Про встановлення засобів примусового зниження швидкості за адресами: с. Оноківці, вул. Героїв України, 29 ТОВ «Готель-Брістоль». Інформує в.о. начальника відділу комунальної власності та роботи з проєктами – Наталія БУЛИНА.
    8. Про затвердження робочого проекту. Інформує в.о. начальника відділу комунальної власності та роботи з проєктами – Наталія БУЛИНА.
    9. Про утворення постійно діючої комісії із встановлення факту здійснення особою постійного догляду. Інформує начальник відділу соціального захисту - Еріка ГОРОДЕЦЬКА.
    10. Про влаштування дитини, позбавленої батьківського піклування на повне державне забезпечення. Інформує начальник служби у справах дітей  – Наталія КИРЛИК.
    11. Про встановлення піклування та призначення піклувальника над дитиною, позбавленою батьківського піклування. Інформує начальник служби у справах дітей  – Наталія КИРЛИК.
    12. Про створення місцевої комісії з визначення потреби та формування пропозицій щодо розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщення для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлових дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердження положення про комісію та її склад. Інформує начальник служби у справах дітей  – Наталія КИРЛИК.
    13. Про забезпечення переліку адміністративних послуг, прирівняних дій та інших послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Оноківської сільської ради. Інформує начальник Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Оноківської сільської ради – Олександра БАБИНЕЦЬ.
    14. Про внесення змін в додаток до рішення виконавчого комітету Оноківської сільської ради від 19 січня 2021 року №30 «Про затвердження списку громадян для отримання гарячих обідів (зі змінами)» на території Оноківської сільської ради. Інформує в.о. директора Центру надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради – Любомир КРОТЕНЮК.
    15. Про затвердження листа-обґрунтування щодо критичної необхідності послуг. Інформує в.о. начальника відділу комунальної власності та роботи з проєктами – Наталія БУЛИНА.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь