A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Новини

За рішенням Уряду розпочинається поетапна передача функцій адміністрування житлових субсидій та пільг Пенсійному фонду України.

Так, вже з жовтня Фонд здійснює виплату призначених органами соціального захисту населення житлових субсидій та пільг. Виплати будуть проводитись незалежно від того, чи є субсидіант або пільговик пенсіонером, чи ні.

13:51 25.10.2022

Держпослуги, що актуальні під час повномасштабної війни на Гіді

Яка допомога доступна від держави та як її отримати українцям, що постраждали внаслідок війни або вимушено переїхали до інших регіонів України, можна дізнатися на Гіді з держпослуг.  Для вашої зручності зібрали добірку актуальних послуг.

11:52 05.07.2022

Держпослуги на Гіді, що необхідні для перетину кордону

Плануєте виїзд із країни або вже виїхали, але потребуєте продовжити термін дії паспорта чи внести інформацію до паспорта про дитину? Зібрали добірку всіх необхідних послуг на Гіді. Користуйтеся, щоб подбати завчасно про всі потрібні документи та більше через них не хвилюватися.

11:51 05.07.2022

Як змінити місце реєстрації в застосунку ДІЯ

За інформацією Міністерства цифрової трансформації України, це можна зробити за кілька хвилин без візитів до ЦНАПу й військкомату, черг та паперових довідок. Це особливо важливо в умовах швидкого поширення коронавірусної інфекції. Потрібно 10–15 хвилин на заповнення заяви в Дії та онлайн-підтвердження власника житла. ????Необхідні кроки: ?Перейдіть у розділ Послуги — Місце проживання; ?Оберіть послугу, якою хочете скористатися: реєстрація свого місця проживання або реєстрація іншої особи у вашому житлі; ?Перегляньте перелік відомостей, які знадобляться для отримання послуги, і натисніть Почати; ?Заповніть заявку згідно з інструкціями. ????Ваша заява буде надіслана до територіальної громади та опрацьована протягом 1 робочого дня. Якщо заяву буде опрацьовано успішно — вже за добу ваше місце проживання???? зміниться в е-паспорті застосунку Дія. Будьте здорові! Бережіть себе і своїх рідних!

08:36 11.02.2022

Сьогодні, 26 листопада 2021 року працівники ЦНАП Оноківської сільської ради взяли участь в онлайн – тренінгу на тему «Новели законодавства у сфері декларування/реєстрації місця проживання».

Тренінг присвячений впровадженню загальнодержавного проєкта щодо реєстрації місця проживання, відповідно до постанови КМУ від 28 грудня 2020 року №1364 «Про реалізацію експериментального проекту щодо реєстрації, зняття з реєстрації місця проживання в електронній формі».

16:44 26.11.2021

ЦНАП Оноківської сільської ради 23 листопада 2021 року долучився до участі в режимі відеоконференц-зв’язку до селекторної наради департаменту соціального захисту населення Закарпатської облдержадміністрації.

Обговорено питання охоплення мешканців області програмою житлових субсидій, опрацювання рекомендацій Мінфіну щодо верифікації державних виплат, інших питань соціального захисту населення.

17:45 23.11.2021

Шановні мешканці Оноківської громади!

З 04 жовтня 2021 року Центр надання адміністративних послуг Оноківської сільської ради розпочав надавати адміністративні послуги у сфері державної реєстрації бізнесу.

14:23 04.10.2021

Онлайн реєстрація декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці через Портал електронних сервісів Мінекономіки

Відповідно до пункту 21 Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.10.2011 №1107, та з урахуванням впровадженого з 01.07.2021 проекту реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань праці через Портал електронних сервісів Міністерства економіки України (далі – Портал)  встановлено механізм замовлення цієї електронної послуги.

09:03 27.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь