A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Комунальна установа «Оноківський інклюзивно-ресурсний центр Оноківської сільської ради»

Раді повідомити, друзі, колеги, батьки, що нашому ІРЦ рік

Перший рік дитини, який же він неочікуваний та хвилюючий. Перші кроки, перші падіння, щодня нові дослідження світу, купа переживань та безліч інформації. І, правда, перший рік особливий, важливий і дуже цінний для подальшого досвіду та розвитку. 

10:32 26.12.2023

Щиро вітаємо Вас із Днем Святого Миколая Чудотворця – одним із найсвітліших і найрадісніших свят, яке принесе у наші домівки злагоду

☃️🌟Щиро вітаємо Вас із Днем Святого Миколая Чудотворця – одним із найсвітліших і найрадісніших свят, яке принесе у наші домівки злагоду. З наближенням цього дня кожен з нас чекає маленького дива, яке під силу лише святому. Нехай тепле свято зігріє від зимових морозів, а Святий Миколай виконає всі бажання!

10:07 07.12.2023

24 жовтня на базі Інклюзивно-ресурсного центру Дубівської сільської ради відбувся семінар-практикум

🖇️24 жовтня на базі Інклюзивно-ресурсного центру Дубівської сільської ради відбувся семінар-практикум для директорів ІРЦ на тему: "Співпраця інклюзивно-ресурсного центру та закладу освіти - запорука ефективного психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами".

08:00 25.10.2023

Вчора, 19 жовтня, директорами Оноківського та Перечинського інклюзивно ресурсних центрів було підписано меморандум про співпрацю

Вчора, 19 жовтня, директорами Оноківського та Перечинського інклюзивно ресурсних центрів було підписано меморандум про співпрацю.  Обмін практичним та науковим досвідом, проведення спільних науково-практичних конференцій, семінарів, тренінгів, а також реалізація спільних проєктів стали одними з основних завдань цього меморандуму. Дякуємо ЗСУ та Богу за кожен новий день та нову можливість! #РазомДобре❤️

18:29 20.10.2023

Фахівці інклюзивно-ресурсного центру Оноківської сільської ради пройшли курс з підвищення кваліфікації на тему "Діяльність педагогічних працівників інклюзивно-ресурсних центрів у контексті професійного зростання"

Фахівці інклюзивно-ресурсного центру Оноківської сільської ради невпинно розвиваються та навчаться, для того, щоб надавати якісні та кваліфіковані послуги.

11:51 18.10.2023

Сьогодні, 15 вересня, найменші вихованці Оноківської початкової школи з дошкільним підрозділом відвідали Інклюзивно-ресурсний центр Оноківської сільської ради

Сьогодні, 15 вересня, найменші вихованці Оноківської початкової школи з дошкільним підрозділом відвідали Інклюзивно-ресурсний центр Оноківської сільської ради. Фахівці ІРЦ, а саме психолог, логопед, дефектолог та реабілітолог в ігровій формі, обстежили рівень розвитку діток, звернули увагу на дітей, що відчувають певні труднощі в опановуванні дошкільної освіти та соціальної адаптації, а також надали рекомендації педагогічним працівникам, що безпосередньо працюють з дітками. Вчасне виявлення труднощів з якими зустрічаються дітки, особливо у дошкільному віці - запорука уваги та роботи над ними і як результат уникнення таких труднощів у шкільному віці. Це може бути і зниження рівня уваги та сприйняття, недостатній розвиток мовлення та комунікативних навичок, певні психологічні, фізичні та інші особливості дитинки. Ми переконані та слідуємо правилу, що кожна дитинка має право на вчасну, якісну та доступну освіту і фахівці ІРЦ працюють задля задоволення цього права у дітей, а відтак і їхнього якнайкращого майбутнього. В співпраці наша велика сила. 

16:39 15.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь