A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Інформація про ЦНАП

Дата: 22.10.2020 16:41
Кількість переглядів: 2494

           З метою реалізації державної політики у сфері надання адміністративних послуг та децентралізації, відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» та створення зручних та сприятливих умов для отримання максимуму послуг в „єдиному вікні” Оноківською сільською радою облаштовано  Центр надання адміністративних послуг, де розміщено 3 робочі місця  адміністраторів ЦНАПу, для чого було проведено ремонт приміщення. Робочі місця адміністраторів та державного реєстратора права власності на нерухоме майно облаштовано сучасними офісними меблями та технічним обладнанням. 

          На даний час в приміщенні ЦНАПу проводиться  прийом громадян  державним реєстратором, який надає послуги по реєстрації права власності на нерухоме майно та адміністратором центру, яка здійснює прийом суб’єктів звернення згідно затвердженого переліку адміністративних послуг.  

          Відділом організації надання адміністративних послуг Оноківської сільської ради налагоджено співпрацю з більшістю суб’єктів надання адміністративних послуг, а саме з Головним управлінням Держгеокадастру у Закарпатській області, управлінням соціального захисту населення Ужгородської РДА, управлінням ДСНС України у Закарпатській області, Державним агентством водних ресурсів України, Департаментом екології та природних ресурсів Закарпатської ОДА, управлінням державної архітектурно-будівельної інспекції у Закарпатській області, Головним управлінням Держпродспоживслужби в Закарпатській області,  управлінням Держпраці у Закарпатській області. Також у  ЦНАПі Оноківської сільської ради надається миттєва адміністративна послуга «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку»,  що дає можливість суб’єкту звернення отримати  результат послуги за одне відвідування центру.

       Для зручності жителів громади та  додаткових надходжень до місцевого бюджету сільською радою вже закуплено частину обладнання (сервер) та ведуться перемовини щодо закупівлі робочої станції для оформлення та видачі паспортних документів (закордонних паспортів та ID-карток).

        Після приєднання до Оноківської ОТГ території Кам’яницької сільської ради для зручності жителів сіл Кам’яниця та Гута планується створити віддалене робоче місце адміністратора ЦНАПу в селі Кам’яниця. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь