A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Громадське обговорення проєкту «UA: Центри культурних послуг, як інструмент згуртованості громади»

Дата: 27.10.2021 16:10
Кількість переглядів: 527

Оноківська територіальна громада є учасником проєкту «UA: Центри культурних послуг, як інструмент згуртованості громади», який реалізовується за підтримки Швейцарії, що надається через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва (SDC) у співпраці із Міністерством культури та інформаційної політики України та має на меті створення умов для підвищення  соціальної згуртованості  жителів громади, підвищення якості життя, розвитку та монетизації культури. Так,  командою архітекторів проєкту розроблена Концепція архітектурного проєкту майбутнього Центру культурних послуг, яку  можна переглянути за коротким посиланням: https://bit.lu/3v56z8K .

Сподіваємося, що за підтримки даного проекту майбутній ЦКП в Оноківській територіальній громаді  стане мульти-медійним простором, центром соціальної згуртованості та культурного життя мешканців нашої громади.

У зв?язку з вище перерахованим та  з метою якісного функціонування ЦКП в громаді даний проєкт виносимо на громадське обговорення та на узгодження для усунення технологічних та функціональних накладень активностей, детально окресливши вимоги щодо комфорту та деталей приміщень. Зауваження та пропозиції  щодо проекту просимо  надсилати за електронною адресою: onokivska.gromada@ukr.net з поміткою «Громадське обговорення проекту»

А також, інформуємо,  що 26 листопада 2021 року  о 16.00 за адресою: с. Оноківці, вул. Головна, 59, відбудеться громадське обговорення концепції «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ ТА РЕФОРМА КУЛЬТУРНИХ ПОСЛУГ АРХІТЕКТУРНИЙ ПРОЕКТ ЦЕНТРУ КУЛЬТУРНИХ ПОСЛУГ».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь