A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

18 липня інспектор із протипожежної безпеки відділення безпеки громадян Центру Анастасія Ковальчук провела робочу зустріч із лісовою охороною Кам’яницького лісництва

Дата: 21.07.2023 09:42
Кількість переглядів: 103

ЯК ЗАПОБІГАТИ ВИНИКНЕННЮ ПОЖЕЖ У ГРОМАДІ,

аналізували працівники Центру «Плішка» та камяницькі лісівники

В селі Кам’яниця діє Центр надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради, у складі якого – відділення безпеки громадян. Серед обов’язків працівників відділення, зокрема, профілактична робота щодо запобігання виникненню пожеж на території громади, впровадження заходів із мінімізації або ліквідації наслідків пожеж спільно з підрозділами оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, спеціальними формуваннями та службами з питань цивільного захисту, а також підприємствами, установами та організаціями незалежно від форм власності, розташованими на території громади.

Враховуючи аномальну спеку, яка була минулими днями, працівники Центру проводили активну роз’яснювальну роботу серед мешканців громади щодо запобігання пожежам на полях та в лісі.

Цього вівторок, 18 липня, інспектор із протипожежної безпеки відділення безпеки громадян Центру Анастасія Ковальчук провела робочу зустріч із лісовою охороною Кам’яницького лісництва. З помічником лісничого Кам’яницького лісництва Анатолієм Жентичкою Анастасія Ковальчук (на фото) обговорили заходи щодо координації спільних дій в разі виникнення пожеж, актуальні питання охорони лісу від пожеж, зокрема необхідні профілактичні та попереджувальні заходи по охороні навколишнього природного середовища від пожеж, готовність лісової охорони та відділення безпеки громадян Центру до швидкого реагування на виникнення надзвичайних ситуацій; опрацювання оперативно-мобілізаційного плану для гасіння лісових пожеж; напрацювання спільної тактики та співпраці в межах плану спільних заходів на 2023 рік, а також план проведення спільних рейдів по охороні навколишнього природного середовища та інше.

Анастасія Ковальчук інформувала працівників лісової охорони, що при Центрі «Плішка» створено добровільну пожежну команду, а нещодавно Оноківська сільська рада отримала від німецької благодійної організації «Допомога народу України» повністю укомплектований пожежний автомобіль, який передано Центру. Тож в планах, серед іншого, проведення спільних навчань лісівників та членів добровільної пожежної команди.

Своєю чергою лісівники інформували про низку запланованих профілактичних заходів щодо попередження та недопущення лісових пожеж – створення мінералізованих смуг та догляду за ними.

Учасники зустрічі розглянули і наглядну агітацію на протипожежну тематику, розроблену лісівниками та відділенням безпеки громадян Центру, яку вивішують в громадських місцях в селах та лісовому фонді на території Оноківської громади.

Як наголосив Анатолій Жентичка, разом із працівниками Центру надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» буде значно легше реагувати на виникнення пожеж та їх ліквідовувати, але основним завданням все-таки залишаються заходи, які мають запобігати виникненню пожеж.

Центр надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь