A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Цей тиждень проходить між двома важливими святами освітян: Днем  дошкілля та Днем учителя

Дата: 29.09.2023 16:17
Кількість переглядів: 67

Цей тиждень проходить між двома важливими святами освітян: Днем  дошкілля та Днем учителя. Висловлюємо сердечну вдячність всім причетним за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до вихованців та учнів!

Оноківська громада має гордість за справжню когорту педагогів. Вчителів – методистів троє: Тетяна Сібукова, Марія-Наталія Цмур, Володимир Грохольський. Педагогів зі званням «Старший вчитель» - 24: Марія Коваль,  Марта Логойда, Оксана Слабська, Алла Бурлакова, Оксана Данилів, Жанна Пугач, Ніна Рабчинюк, Надія Бровді, Марія Гаврик, Наталія Головко, Ксенія Цупа, Михайло Мазюта, Надія Угрин,  Галина Кампо,  Петро Куртин,  Володимир Бурлаков,  Вікторія Яночко, Мар’яна Кул,  Марія Федорянич, Василь Федорянич, Марія Дюрик, Ганна Палапа,  Олена Зуб, Наталія Чиряник.Кандидат наук – Євген Лейба. Вищу категорію мають 33 педагоги. Інші спеціалісти - 20.

Здобувачів освіти в закладах Оноківської громади – 626. Педагогічних ставок – 79, технічних працівників – 34. Вакансій не так багато. Кам’яницький  ліцей з радістю прийме в колектив асистента вчителя, педагога-організатора, вчителя хімії та географії; ліцей «Невицький замок» - вчителів інформатики, української мови та літератури.

Рішенням XXXI сесії VIII скликання додаткововстановлено 30 відсотків доплати за престижність всім педагогам, додатково ще 50 відсотків доплати за складність та напруженість у роботі при умові очного навчання та 20 і більше дітей у класах чи групах, з урахуванням доплат за педагогічний стаж, категорію тощо.

Також 50 відсотків доплат встановили за складність та напруженість у роботі керівникам усіх закладів та заступникам з навчальної роботи. Депутати одностайно підтримали таке рішення.

Продовжено безкоштовне харчування дітей дитсадків, учнів початкових класів, пільгових категорій за кошти місцевого бюджету.
Організовано проходження медичних оглядіввчителів та вихователів (87 осіб). До кінця року планується проходження підвищення кваліфікації 23 педагогами.

Вітаємо з наступаючим святом та бажаємо Вам нових професійних досягнень і глибокої поваги. 

Освіта в Оноківській громаді – в пріоритеті!

 Виконком Оноківської сільської ради

Дякуємо ЗСУ та Богу за кожен новий день та нову можливість!

#РазомДобре

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь