Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Сьогодні відзначаємо одне із найпрекрасніших весняних свят - День Матері!

Дата: 12.05.2024 01:57
Кількість переглядів: 64

"...слово мамо. Великеє, Найкращеє слово!" (Т.Г. Шевченко)

Фото без опису

         "Мама - наша найближча і найрідніша людина до останку - чи її, чи нашого. Від неї ми отримуємо і саме життя,  і все, що за цим слідує, - силу, любов, впевненість в собі. Мама вчить нас правилам людським, оживляє розум наш, вкладає в уста наші добре слово, а пам'ять осяює своїми беззаперечними настановами про найдорожче і людяне, що було до нас".

            Впродовж усього життя Мати оберігає, дає сил і натхнення, які допомагають нам долати життєві труднощі, вистояти у наскрутніші часи, досягати успіху та здобувати нові перемоги. Саме Мати, її сердечне тепло та ласка для кожної людини назавжди залишаються найдорожчими святинями, що втілюють моральні чесноти, самовідданість, уособлюють незрадливість і самопожертву.  Материнські щирі щоденні молитви допомагають сьогодні вистояти нашим захисникам на східних рубежах України та зберігати віру у мирне майбутнє.

          Доземний уклін Вам, дорогі Матусі, за дарунок життя, за тепло серця та найнадійніший оберіг - священну материнську любов!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь