Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Про реалізацію експериментального проекту щодо надання субсидії на оренду житла як компенсації орендодавцю вартості (частини вартості) оренди житлового приміщення зданого в найм внутрішньо переміщеним особам

Дата: 10.07.2024 10:11
Кількість переглядів: 64

       Міністерство соціальної політики України працює над забезпеченням соціальною підтримкою всіх громадян, які постраждали внаслідок війни, серед них важливе місце займають внутрішньо переміщені особи. Одна з найбільших потреб родин внутрішньо переміщених осіб – це підтримка на оренду житла.

       З метою більш ефективної та адресної підтримки внутрішньо переміщених осіб Мінсоцполітики розробило новий інструмент, спрямований на внутрішньо переміщених осіб, які орендують житло, – субсидія на оренду житла.

       Наразі відповідний проект постанови Кабінету Міністрів України „Про реалізацію експериментального проекту щодо надання компенсації орендодавцю вартості (частини вартості) оренди житлового приміщення зданого в найм внутрішньо переміщеним особам” опрацьовується Мінсоцполітики (після його погодження заінтересованими центральними органами виконавчої влади та сторонами) для подання на розгляд Уряду. Ознайомитися з проектом акта можна на сайті Мінсоцполітики за посиланням: https://www.msp.gov.ua/projects/866/.

        Крім того, повідомляємо, що Мінсоцполітики разом із Радою Європи в Україні 10 липня 2024 року о 10:00 проводить обговорення такого інструменту державної підтримки – „Субсидія на оренду житла як інструмент державної підтримки для внутрішньо переміщених осіб” , із залученням народних депутатів, представників міністерств, міжнародних партнерів, громадськості з метою інформування про нову ініціативу та залучення всіх зацікавлених сторін до активної участі в її реалізації для забезпечення максимальної користі для внутрішньо переміщених осіб.

       Пряма трансляція заходу, відбудеться на каналі YouTube за посиланням:

https://youtube.com/live/5JLhmc091vU?feature=share

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь