A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Сектор соціального захисту

УВАГА!!!

До уваги учасників АТО/ООС, які проживають на території Оноківської сільської ради (Оноківці, Оріховиця, Невицьке, Кам'яниця, Гута) Просимо Вас терміново звернутися у ЦНАП Оноківської сільської ради з паспортом, ідентифікаційним кодом та посвідченням УБД, для уточнення інформації щодо участі у антитерористичній операції. За додатковою інформацією звертатися за номером 0958819328 Мирослава.

16:12 09.09.2021

Торгівля людьми

Торгівля людьми – це особливо тяжкий злочин проти людства. Ознаками торгівлі людьми є невідповідність обіцяним умовам праці, обмеження у вільному пересуванні, заборона вільно спілкуватися, застосування насильства або погроз, утримування заробітку або невиплата його взагалі, вилучення паспорта та іншим документів, змушування виплачування неіснуючих боргів, змушування жебракування або займання протиправною діяльністю. Тисячі українців щороку стають жертвами торгівлі людьми. Державні, міжнародні та громадські організації об’єдналися, щоб кожен з постраждалих міг абсолютно безкоштовно і конфіденційно отримати допомогу. Якщо бажаєте отримати професійну допомогу, то дзвоніть на телефони: Національна гаряча лінія з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів: 0800505501- безкоштовно зі стаціонарного телефону, 527 – безкоштовно з мобільного телефону 1547 – гаряча лінія з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей 0661824474 – територіальний підрозділ міграційної поліції у Закарпатській області 0312631927 –департамент соціального захисту населення Закарпатської ОДА 0955886253- відділ соціального захисту Оноківської сільської ради 30 липня відзначається Всесвітній день протидії торгівлі людьми. З цієї нагоди працівники Оноківської сільської ради - суб’єкти взаємодії по протидії торгівлі людьми взяли участь у тренінгу-семінарі, проведеного департаментом соціального захисту населення Закарпатської облдержадміністрації спільно з Закарпатською громадською жіночою організацією «Веста» та представниками Національної соціальної сервісної служби Закарпатської області. На цьому заході організатори розповіли про актуальність проблеми протидії торгівлі людьми в Україні та, зокрема в Закарпатській області. Також, було обговорено ефективні шляхи взаємодії між суб’єктами, які надають допомогу постраждалим від торгівлі людьми.

15:49 03.08.2021

Круглий стіл з Управлінням соцзахисту

23 липня працівники соціального захисту Оноківської сільської ради взяли участь на засіданні круглого столу організованого Управлінням соціального захисту населення Ужгородської райдержадміністрації, де обговорювалось питання встановлення процедури статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми. Всі учасники круглого столу жваво обговорювали актуальні питання щодо протидії торгівлі людьми.

14:19 25.07.2021

Протидія домашньому насильству

Насильство в сім’ї є однією з найбільш розповсюджених форм порушення прав людини. У більшості випадків протиправні дії проти когось із членів родини супроводжуються актами агресії, приниження та жорстокої поведінки. Подібні дії з боку насильника приводять до негативного фізичного, психічного та соціального стану здоров’я постраждалої особи чи кількох осіб, членів цієї родини. Як правило, найбільше страждають від сімейного насильства жінки та діти.        Насильством в сім’ї, відповідно до статті 1 Закону України «Про попередження насильства в сім’ї», визнаються «будь-які умисні дії фізичного, сексуального, психологічного чи економічного спрямування одного члена сім'ї по відношенню до іншого члена сім'ї, якщо ці дії порушують конституційні права і свободи члена сім'ї як людини та громадянина і наносять йому моральну шкоду, шкоду його фізичному чи психічному здоров'ю».

11:49 09.07.2021

До уваги одержувачів житлової субсидії

Органи соціального захисту населення наприкінці червня отримали інформацію від Міністерства фінансів за результатами проведеної верифікації даних щодо одержувачів житлових субсидій на відповідність новим умовам її одержання.

10:18 07.07.2021

Інформація для учасників АТО/ООС щодо можливості проходження професійного навчання

Відділ соціального захисту Оноківської сільської ради інформує, що в рамках реалізації напрямку «Соціальна та професійна адаптація бюджетної програми КПКВ 1501040», учасники АТО/ООС мають можливість проходження профнавчання на базі державного навчального закладу «Ужгородський центр професійно-технічної освіти» за наступними освітніми програмами:

13:43 30.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь