A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Інформація для ВПО

Інформація для ВПО

Більш детальна інформація щодо зазначеного та для використання в комунікаціях знаходиться за посиланням: https://bit.ly/3D9D36y 

08:29 25.07.2023

Вища школа публічного управління запрошує на навчання

Вища школа публічного управління запрошує на навчання

Вища школа публічного управління (далі - Вища школа), як заклад післядипломної освіти, з метою надання освітніх послуг в частині професійного розвитку та підвищення кваліфікації публічних службовців - осіб, які займають політичні посади, державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад.

13:54 24.07.2023

Новий дитячий майданчик та встановлення пішохідних хлопчиків

Новий дитячий майданчик та встановлення пішохідних хлопчиків

Мотивація дітей та молоді до здорового способу життя є одним з пріоритетних напрямків розвитку Оноківської сільської ради, про це завжди пам’ятає керівництво громади, розуміють це й депутати, як представники місцевої влади. Наша горомада активно готується до початку навчального року та поступово реалізує нові проекти. Одним з яких став дитячий майданчик. 

16:21 21.07.2023

Асфальтування дороги в с. Невицьке по вул. Садова

Асфальтування дороги в с. Невицьке по вул. Садова

Триває процес асфальтування дороги в с. Невицьке по вул. Садова. Всі етапи роботи проводилися за чітко обумовленим заздалегідь планом, який затверджувався попередньо до моменту початку будівельних робіт. Завдяки ретельно розробленій технології роботи та дотримання стандартів, сформоване покриття буде максимально якісним та довговічним.

11:02 21.07.2023

Скорбимо, пам`ятаємо...

Скорбимо, пам`ятаємо...

Оноківська територіальна громада висловлює щирі співчуття родині та близьким з приводу передчасної смерті Луканюка Владислава.

19:30 19.07.2023

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Територія відновлення та розвитку»

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Територія відновлення та розвитку»

Увага ветеранам та членам їхніх родин! Стартує реєстрація на участь у проекті «Територія відновлення та розвитку», де будуть проводитися безкоштовні онлайн тренінги з працевлаштування та відкриття власного бізнесу. Тренінги почнуться вже в серпні і триватимуть до листопада. По закінченню навчальних курсів ви зможете:

12:38 18.07.2023

Навчання на спецкурсі із розслідування нещасних випадків

Навчання на спецкурсі із розслідування нещасних випадків

Через постійну атаку російської федерації і як наслідок збільшення великої кількості нещасних випадків серед цивільного населення та на підприємствах зросла необхідність у детальному вивченні питання з розслідування нещасних випадків та обізнаності серед відповідальних осіб та керівників організацій та підприємств, будь-яких форм власності та видів діяльності, і органів місцевого самоврядування щодо розслідування нещасних випадків у період дії воєнного стану.

11:11 18.07.2023

Міжнародний фольклорно-етнографічний фестиваль "Весілля в Раю"

Міжнародний фольклорно-етнографічний фестиваль "Весілля в Раю"

Цими вихідними мальовничі словацькі Татри, зокрема село Вернар, люб'язно приймали учасників Міжнародного фольклорно-етнографічного фестивалю "Весілля в Раю". Аматорські колективи з Словаччини, України, Вірменії та Грузії, долучившись до цього унікального проєкту, презентували культурний спадок своїх країн. Оноківську громаду мали честь представити учасники ансамблів "Материнка", "Кам'яничанка", "Оріховчанка" та "Кральовичка" Комунального закладу «Креативно-мистецький комплекс «Вілет», які відтворили елементи, пісні та звичаї традиційного закарпатського весілля. Фестиваль був пронизаний теплотою та натхненням, непоборною вірою у силу мистецтва, любов'ю та підтримкою українського народу. "Слава Україні! Героям слава"- звучало з вуст не лише від словацьких друзів, а й від нових знайомих з Грузії та Вірменії. Щиро вдячні організаторам за неймовірно щирий прийом та побажання довгоочікуваної перемоги. Й Все буде Україна!»

08:34 18.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь