A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Привітання

Вітаємо з Днем працівника освіти!

Вітаємо з Днем учителя! Бажаємо з кожним своїм уроком дарувати учням стійкі знання та наближати їх до мрій. Також бажаємо міцного здоров’я і великих творчих успіхів! Нехай Ваші учні будуть талановиті та кмітливі! Дякуємо за Вашу мудрість і знання! Дякуємо ЗСУ та Богу за кожен новий день та нову можливість!

10:00 01.10.2023

Цей тиждень проходить між двома важливими святами освітян: Днем  дошкілля та Днем учителя

Цей тиждень проходить між двома важливими святами освітян: Днем  дошкілля та Днем учителя. Висловлюємо сердечну вдячність всім причетним за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до вихованців та учнів!

16:17 29.09.2023

Вітаємо з Днем адміністратора центру надання адміністративних послуг.

Шановні працівники та адміністратори Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Оноківської сільської ради! Щиро вітаємо вас з  професійним святом - Днем адміністратора центру надання адміністративних послуг. Команда працівників ЦНАП завжди своєчасно та повно надає адміністративні послуги з дотриманням усіх норм та приписів законодавства. Крім того, працівники ЦНАП постійно удосконалюють свою роботу та розширюють спектр своїх послуг. Ваша постійна праця допомагає всім мешканцям, ваша привітність та доброзичливість завжди піднімають настрій та надихають. Тож бажаємо вам завжди залишатися маяком успіху в своїй системі. Бажаємо ніколи не сумніватися в своїй удачі та не помилятися. Працюйте якісно, і з посмішкою по життю крокуйте по дорозі добра.

09:30 06.09.2023

З Днем народження! ШАНОВНА ЄВДОКІЄ ГАВРИЛІВНО!

Сьогодні Мудрі-Кості Євдокія Гаврилівна відзначає свій 80-ти річний ювілей. В минулому - голова Оноківської сільської ради, наразі - Почесна громадянка громади, активна громадська діячка. Багато гарних справ ювілярки , доброзичливість, чесність, любов до людей є яскравими намистинками на життєвому шляху Євдокії Гаврилівни.

16:49 18.08.2023

З Днем медичного працівника!

Шановні наші незамінні медичні працівники! Щиро і з великою радістю вітаємо вас з вашим професійним, важливим і унікальним святом! Бажаємо Вам на довго зберегти натхнення і творчий підйом і нехай в досягненні високих і гуманних цілей завжди супроводжує Вас успіх і удача! Всього Вам найсвітлішого і доброго, чудесного і дивного! Ми Вас дуже поважаємо і безмежно цінуємо!

11:40 27.07.2023

Зі святом першого вересня

Ось і настав цей день, 1 вересня - День знань і старту нового навчального року. Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам'ятався довгоочікуваними добрими зустрічами, новими цікавими знайомствами. Хай у школах на перервах звучить дзвінкий сміх, а не сигнали повітряної тривоги. Високих оцінок, безпечного навчання, легких контрольних, цікавих уроків, вірних друзів, з якими все здійсниться. Підкорюйте нові вершини знань і досягайте заповітних цілей. А ваші здібності та наполегливість хай стануть запорукою визначних успіхів у зміцненні України!

08:19 01.09.2022

З днем Незалежності

Сьогодні ми святкуємо важливе державне свято – День Незалежності. Цього року ми відзначаємо державне свято під звуки сирен та вибухи снарядів.  31 річниця нашої незалежності є нагадуванням усьому світу, як дорого коштує людська свобода.  Зі святом! З днем Незалежності України! Від усього серця бажаємо вам, щоб ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Бадьорості духу, добробуту і щастя кожній родині. А державні атрибути хай надалі вселяють в серце кожного українця гордість та спонукають на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

06:00 24.08.2022

З Днем Державного Прапора України

День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Символами України в новітньому їх трактуванні є безхмарне небо як символ миру – синій колір, і стиглі пшеничні ниви як символ достатку – жовтий колір. Благородні кольори неба і пшениці уособлюють велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Державний Прапор уособлює усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє. То ж хай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини!

06:00 23.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь