A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Привітання

Привітання з Днем Нацполіції

Вітаємо з Днем Національної поліції України! Адже той, хто обирає професію поліцейського, безсумнівно, хоче зробити наш світ кращим. Принести в життя своїх рідних і сусідів безпеку, а також по-справедливості вирішити їх проблеми! Вітаємо вас з вашим святом, бажаємо ніколи не пасувати перед труднощами, впевнено йти до підвищень і просто жити щасливо! Хай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стануть непохитною основою зростання ваших подальших професійних успіхів!

09:05 02.07.2022

Вітання слідчим!

1 липня своє професійне свято відзначають усі слідчі України. Тож вітаємо їх! Переконані, що завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі працівники слідчих підрозділів з честю виконають поставлені завдання зі зміцнення законності та правопорядку в Україні.

08:40 01.07.2022

День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні...

Сьогодні відзначається День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Це день початку війни, яка забрала життя кожного п’ятого українця.З метою всенародного вшанування пам'яті синів і дочок українського народу, полеглих під час Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, їх подвигу та жертовності, на підтримку ініціативи громадських організацій ветеранів війни, Збройних Сил і жертв нацистських переслідувань, указом Президента України 17.11.2000року, установлено День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні, який відзначається щорічно 22 червня. Цього дня на будинках та спорудах органів та установ державної влади приспускається Державний прапор України і з чорними стрічками.

09:28 22.06.2022

Привітання до Дня матері

Щорічно у другу неділю травня в Україні святкують День матері. Материнство – маленький подвиг. Нескінченне терпіння, віддача, любов, ніжність та мудрість. Твоїм дітям дорогоцінна кожна твоя зморшка, ти для них найкрасивіша. Тому що ти – Мама. Хай ниточка, яка існує між матір'ю і дитиною, ніколи не рветься між тобою і твоїми дітьми, хай вона допомагає, захищає і підтримує вас з обох кінців.  У це зворушливе свято бажаємо, щоб радість материнства приносила легкість в душу, а гармонію — в серце! Ви ангели-хранителі, радники і найрідніші в світі для мільйонів діток! Хай ваші руки завжди будуть у теплі, плечі оточує турбота і любов. Добра вам, любові і щастя! З Днем Матері!

09:03 08.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь