A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вулиця Благовісна, вулиця Українська, заїзд з вулиці Зелена відремонтовані

Вулиця Благовісна, вулиця Українська, заїзд з вулиці Зелена відремонтовані

Вулиця Благовісна, вулиця Українська, заїзд з вулиці Зелена це та місцевість, яка досить тривалий час очікувала на ремонт. Сьогодні тут було зроблено біло-щебеневе покриття. Ці вулиці є важливими для загального блага тому, що, наприклад, вул. Благовісна знаходиться поряд кладовища і забезпечує доступ до нього, вул. Українська забезпечує заїзд у мікрорайон Контур-77. Окрім того ці вулиці знаходяться в 5-ти хвилинах від центру, тому була реальна важливість в забезпеченні їхнього нормального функціонування. Дякуємо ЗСУ та Богу за кожен новий день та нову можливість!

14:13 13.09.2023

Нову посвідку на постійне місце проживання отримав в Ужгороді чоловік без громадянства, який понад 20 років прожив на Донеччині

Нову посвідку на постійне місце проживання отримав в Ужгороді чоловік без громадянства, який понад 20 років прожив на Донеччині

Роботу з оформлення посвідки почав волонтер Павло Осипенко, а закінчила Марія Афіян. Завдяки спільним зусиллям міграційників та МФОЗНС «Регіон Карпат NEEKA», який є виконавчим партнером агентства ООН у справах біженців в Україні, вдалося документувати чоловіка без громадянства, який вже понад 20 років проживає в Україні. 65-річний Олександр народився у Казахстані. Після розпаду СРСР у 1992 році приїхав в Україну де знайшов свою дружину – українку Галину. У шлюбі народились дві доньки. Майже два десятиліття прожив з сімʼєю у місті Дружівка Донецької області. Працював слюсарем сантехніком у місцевому ЖЕКу та школі. На початку війни у квітні 2022 переїхав на Закарпаття в село Оріховиця Ужгородського району і отримав статус внутрішньо переміщеної особи. Тут Олександром вже понад рік опікується наша громада. Важливо зазначити, що чоловік частково втратив пам'ять і нині потребує сторонньої допомоги. 

16:43 12.09.2023

Всеукраїнського форуму для представників молодіжних рад та активної молоді «Як працювати під час війни»

Всеукраїнського форуму для представників молодіжних рад та активної молоді «Як працювати під час війни»

Міністерством молоді та спорту України спільно з Вінницькою обласною військовою адміністрацією, департаментом соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної військової адміністрації, комунальним закладом «Вінницький обласний молодіжний центр «Квадрат», громадськими організаціями «Конгрес молодіжних рад України», «Молодіжна платформа», «Українська асоціація молодіжних рад» тa обʼєднанням «Меморандум молодіжних рад» здійснюється організація проведення 05 - 07 жовтня 2023 року в м. Вінниця Всеукраїнського форуму для представників молодіжних рад та активної молоді «Як працювати під час війни» (далі - Форум).

14:36 11.09.2023

Відкриття Спортивної академії "Невицький замок" Оноківської сільської ради

Відкриття Спортивної академії "Невицький замок" Оноківської сільської ради

В суботу 09.09.2023 року на території Оноківської громади до Дня фізичної культури та спорту відбулося відкриття Спортивної академії "Невицький замок" Оноківської сільської ради. На святі були присутні гості та запрошені, які привітали присутніх із святом. Дякуємо ЗСУ за можливість жити, працювати, спокійно спати, радіти дрібничкам. #РазомДобре

09:30 11.09.2023

Небезпека! Обережно шахраї!

Небезпека! Обережно шахраї!

Оноківська громада 07.09.2023 провела тренінг по питанням безпеки рахунків виплат сімʼям загиблих героїв адже в Закарпатті вже зафіксовані шахрайські випадки. Марія Афіян спеціаліст соціального захисту - психолог разом з представницею відділу протидії кіберзлочинам в Закарпатській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України Валерією Брага та представницею Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України Тетяною Щерба. Безпека - цілісна та необхідна система знань про захищеність у всіх сферах життя.

13:31 08.09.2023

Громада та підприємці спільно працюють та працюватимуть для перемоги

Громада та підприємці спільно працюють та працюватимуть для перемоги

Наша країна у воєнний стан потребує підтримки не тільки від зовнішніх партнерів, але й від громадян. Для стабільного розвитку економіки, підтримки фінансового фронту та загального розвитку нашої держави потрібно продовжувати роботу всім у своїх напрямках. Оноківська сільська рада проводить капітальний ремонт вулиці Високовольтна, мікрорайон Шахта, с. Оноківці, що сприятиме підтримці держави. Громада та підприємці спільно працюють та працюватимуть для перемоги.

09:54 07.09.2023

Оноківська сільська рада підтримує тенденцію світу щодо екологічно чистої планети

Оноківська сільська рада підтримує тенденцію світу щодо екологічно чистої планети

Оноківська сільська рада підтримує тенденцію світу щодо екологічно чистої планети. Сортування ТПВ є одним з елементів цієї тенденції, яке поступово впроваджується на території нашої громадми. Не втрачаючи часу, поки серед населення нашої громади ведеться опитування про обізнаність в цій темі і бажання запровадження сортування, сільська рада приєдналась до сортування, встановила кольорові контейнери та розпочала правильний збір ТПВ.

17:26 06.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь