Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Новини

Діти з 14 років можуть самостійно звертатися по допомогу до юристів з питань позбавлення батьківських прав

Діти з 14 років можуть самостійно звертатися по допомогу до юристів з питань позбавлення батьківських прав Батьки зобов’язані піклуватися про своїх дітей. Але що робити, коли вони не виконують свої обов’язки щодо дитини або навіть шкодять їй? Тоді може постати питання про позбавлення батьківських прав. Як відбувається цей процес та як підлітку отримати допомогу юриста, розповідаємо далі.

10:38 13.10.2023

Команда Кам'яницького ліцею серед учнів 10-11 класів посіла перше місце у "Дитячій лізі Турянської та Ужанської долини-2023" з міні-футболу

Вчора, 12 жовтня, команди Кам'яницького ліцею та ліцею "Невицький замок" брали участь у "Дитячій лізі Турянської та Ужанської долини-2023" з міні-футболу. Команда Кам'яницького ліцею серед учнів 10-11 класів посіла перше місце. Пишаємось нашими юними спортсменами!

09:08 13.10.2023

КОНЦЕПЦІЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ЕКСПОЗИЦІЇ«ПРИДИВИСЬ» ПРИУРОЧЕНА ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ДНЯ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ

18 жовтня,напередодні Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні спільно з Міністерством соціальної політики Українита Всеукраїнською коаліцією громадських організацій з протидії торгівлі людьми, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та Міністерства юстиції Швеції, розпочинає нову інформаційну кампанію «ПРИДИВИСЬ», з метою попередження торгівлі людьми та популяризації правил безпеки під час міграції. У рамках даної кампанії заплановано створення експозиції «ПРИДИВИСЬ» у приміщеннях залізничних та авто вокзалів, торгових центрів, на центральних площах міста чи у парках міста Києва та 20 областей України.

08:14 13.10.2023

Увага! 

Увага!  Соціальний автобусу у суботу, 14 жовтня, курсувати не буде. Узгоджується новий графік руху транспорту. Попередньо- вівторок, четвер. Повідомимо додатково.

17:59 12.10.2023

Безкоштовне харчування для діток

Харчування для діток в дошкільних підрозділах здійснюється за рахунок місцевого бюджету. Крім цього, безкоштовне харчування передбачено в ліцеях та школах для учнів 1-4 класів, а також для дітей  5-11 класів пільгових категорій.  Шкільне харчування базується на меню від Євгена Клопотенка та на традиціях місцевої кухні.  🥰Оноківська сільська рада піклується про майбутнє покоління громади та країни в цілому. Дякуємо ЗСУ та Богу за кожен новий день та нову можливість!  #РазомДобре❤️

16:23 11.10.2023

Пропонуємо до Вашої уваги відеоогляд дитячих кулінарних змагань «ГастроІнтеграція. Закарпатття»

Пропонуємо до Вашої уваги відеоогляд дитячих кулінарних змагань «ГастроІнтеграція. Закарпатття», які відбулись в неділю. Ви побачите реальні відгуки дітей та частково відчуємо атмосферу події ❤️

08:32 11.10.2023

Старт грантового проєкту «Розширення економічних можливостей жінок- ВПО та місцевого жіночого населення в Оноківській територіальній громаді Закарпатської області (Західна Україна)»

В Оноківській сільській раді відбулася зустріч щодо старту грантового проєкту «Розширення економічних можливостей жінок- ВПО та місцевого жіночого населення в Оноківській територіальній громаді Закарпатської області (Західна Україна)» за участі Міжнародних православних благодійних організацій - ІОСС. Проєкт передбачає надання грантів на розвиток малого бізнесу ( у середньому 1500 доларів США на одного переможця ). Учасниками можуть бути 100 жінок (50 ВПО та 50 місцевих), які: - Пройдуть професійне навчання; - Зможуть засвоїти навички написання базових бізнес планів для агробізнесу. 50 жінок (30 ВПО та 20 місцевих), які написали найкращі бізнес-плани, для допомоги в їхніх агробізнесах отримають 1500 доларів США. Для того, щоб взяти участь у проєкті звертайтеся до старост або за номерами телефонів:

13:40 10.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь