A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Новини

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ!

Порядок заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, митних, інших платежів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави, а також у разі їх повернення

14:11 14.11.2023

Багаторічною проблемою для мешканців села Оноківці була гірська частина дороги по вулиці Карʼєрна

Багаторічною проблемою для мешканців села Оноківці була гірська частина дороги по вулиці Карʼєрна. Складність робіт щодо водовідведення, практично скалиста основа, щільна забудова та передача у приватну власність прилеглих ділянок додали виконавцям проблем. На цій території необліковані належним чином каналізаційні мережі, водопровід - залишки «радянщини», коли радував даремний шматок спільного пирога. Тому зараз мешканці мають усвідомлено і бережно поставитися до зробленої дороги і впорядкувати приватні стоки і врешті-решт цивілізовано рухатись до європейських стандартів.

15:17 13.11.2023

Безпечні шляхи - осінь 2023»: на Закарпатті поліцейські проводять профілактичну операцію

Безпечні шляхи - осінь 2023»: на Закарпатті поліцейські проводять профілактичну операцію. Профілактичні заходи триватимуть до 10 листопада і спрямовані на зниження рівня аварійності,вживаються заходи щодо зниження кількості випадків потенційних аварійних ситуацій за участю як транспортних засобів, так і пішоходів . 

10:08 13.11.2023

08 листопада, в Невицькому старостинському окрузі відкриласьполіцейська станція Оноківськовї громади

08 листопада, в Невицькому старостинському окрузі відкриласьполіцейська станція Оноківськовї громади. Ус Роман - заступник начальника головного управління у Закарпатській області, Гайду Денис - начальник відділу № 1 Ужгородського районного управління поліції ГМП у Закарпатській області, Пальок Михайло - заступник начальника відділу № 1 Ужгородського районного управління поліції ГМП у Закарпатській області та представники Оноківської сільської ради Марії Коваль - сільський голова , Євген Лейба - секретар ради, Наталія Кичка - староста Невицького старостинського округу та Віталій Ганич - депутат ради передали поліцейській станції машину, зброю, технічне обладнання тощо. Не тільки поліція, але й сама громада має піклуватися про безпеку своїх мешканців. Тому в Оноківській громаді обрано шерифа, яким став Штель Олександр Іванович. Поліцейський громади контролюватиме дотримання правопорядку, буде займатися профілактикою злочинів та реагувати на всі виклики населення.

15:36 10.11.2023

08 листопада в мальовничому селі Гута нашою громадою започатковано своєрідне спілкування причетних до освіти у формі «Освітніх діалогів»

08 листопада в мальовничому селі Гута нашою громадою започатковано своєрідне спілкування причетних до освіти у формі «Освітніх діалогів». Основними темами для обговорення стали теми: «Освітній простір - як ми його бачимо?», «Наш вчитель. Як ти?», «Здорова дитина - успішна Україна». Освіта, методи її модернізації, підтримка вчителів та ментальне здоровʼя учнів стали ключовими темами діалогу. Саме в Гуті стартує проект «Зеленої школи», своєрідної школи в природі. Це інноваційна форма роботи для креативної, конкурентоспроможної молоді, яка впроваджується з метою формування екологічної культури і світогляду засобами формальної та неформальної освіти. Основна ідея школи – екологічна освіта як інструмент соціалізації підлітка, його адаптації до життя в непростому середовищі сьогодення. Діалог потрібен - живий, відвертий, надихаючий.

09:57 10.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь