A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Привітання

4 жовтня — Всесвітній день захисту тварин

Всесвітній день захисту тварин — це міжнародний день, спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їх добробуту. Це привід об’єднатись для збереження тваринного світу нашої планети та захистити права домашніх і безпритульних тварин.

09:48 04.10.2021

Вітаємо з Міжнародним Днем лікаря!

         З Міжнародним Днем лікаря від щирого серця вітаємо тих, хто зцілює і дарує радісну світлу надію на майбутнє! Прийміть щирі слова вдячності за ваш талант і майстерність, за вірність своєму покликанню, за увагу і любов до людей! Від щирого серця бажаємо вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, невичерпної життєвої енергії, добробуту та нових професійних звершень!

09:47 04.10.2021

Вітаємо з днем вчителя!

Дорогі наші вчителі! Вітаємо вас з днем учителя! Не знайти в цілому світі таких слів, які б змогли повною мірою висловити величезну подяку за щедрість ваших люблячих сердець, ваше терпіння і розуміння, відданість справі і любов своїх учнів! Бажаємо вам щоб вас оточувала любов і повага від учнів та батьків, доброзичливість і милосердя, життєрадісність і наша вдячність! Нехай ваше дозвілля буде не тільки перевіркою зошитів та написанням методик, але й особистим, насиченим життям. Відмінного самопочуття і простого людського щастя! Спасибі вам за те, що сієте в душах наших дітей зерна мудрості і доброти.

11:35 01.10.2021

30 вересня Україна відзначає День усиновлення

..........Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їх Софії – біблійним прикладом високої моральності, сімейної злагоди, любові і вірності. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

11:12 30.09.2021

Привітання до Всеукраїнського дня бібліотек

Всеукраїнський день бібліотек, що традиційно відзначають в Україні у вересні, свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека. Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку — вічних пам’яток писемності, а її служителі — вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь. За своїм природним призначенням бібліотеки є потужним знаряддям демократії, гармонізації суспільних відносин, важливим чинником інтелектуального, духовного і естетичного збагачення кожної нації. Доносячи до людей увесь спектр різноманітних інформаційних потоків і державотворчих ідей, розкриваючи реальну картину світу, вони сприяють всебічному розвитку особистості, вихованню кращих громадських якостей і патріотичної свідомості населення. Від щирого серця вітаємо бібліотечних працівників з Всеукраїнським днем бібліотек величезна вам вдячність за самовіддану працю! За те, що ви продовжуєте берегти знання, накопичені століттями для всіх нас. З Днем бібліотек вас! Нехай у вашій бібліотеці завжди буде багато читачів, які люблять і бережуть книги. Міцного здоров’я, щастя та благополуччя вам і вашим родинам.

08:35 30.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь