A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Служба "Муніципальна інспекція"

МУНІЦИПАЛЬНА ІНСПЕКЦІЯ ЗАКЛИКАЄ ГРОМАДЯН ПЕРЕД БУДІВЕЛЬНИМИ ЧИ РЕМОНТНИМИ РОБОТАМИ ОТРИМАТИ НЕОБХІДНІ І БЕЗКОШТОВНІ ДОЗВОЛИ

У ході планової перевірки населених пунктів Оноківської громади, муніципальною інспекцією досить часто виявляються правопорушення, що пов'язані з будівельними чи ремонтними роботами. У процесі ремонту будинку чи квартири мешканці складають будівельне сміття на землях загального користування, проїзній частині доріг, землях комунальної власності, встановлюють риштування та проводять земельні роботи без відповідного дозволу. Як правило, при виявленні порушень такого типу, інспектори проводять роз'яснювальну бесіду з порушниками та складають приписи і надають порушникам час на його усунення Каральна функція не є пріоритетом роботи муніципальної інспекції, тому на перший раз порушник отримує припис на усунення і детальну інструкцію, як отримати дозвіл на порушення того чи іншого об'єкта благоустрою.

15:30 29.09.2021

Муніципальна інспекція Оноківської сільської ради здійснює моніторинг

В ході моніторингу населених пунктів Оноківської сільської ради муніципальною інспекцією дедалі частіше відстежується формування стихійних сміттєзвалищ, здебільшого на узбіччях дороги Н-13 на приватних земельних ділянках. Як показує практика, досить одній людини показати дурний приклад – викинути сміття у невстановленому для цього місці, як відразу ж цьому прикладу слідують інші, як наслідок - утворення стихійних сміттєзвалищ на території Оноківської сільської ради. Разом з тим, хочемо зазначити, що даний вид правопорушення здійснюється переважно в темну пору доби задля уникнення відповідальності.

15:04 23.09.2021

Муніципальною інспекцією Оноківської сільської ради здійснено планову перевірку виконання припису в селі Оноківці.

Так, після перевірки інспектором встановлено факт скоєння правопорушення, протягом наданого строку порушення не усунуто, за результатами чого складено адміністративний протокол. Вказаний протокол буде передано для подальшого розгляду на засіданні адміністративної комісії при виконавчому комітеті Оноківської сільської ради.

15:46 20.09.2021

Муніципальна інспекція Оноківської сільської ради здійснює моніторинг

Муніципальна інспекція Оноківської сільської ради щоденно здійснює моніторинг населених пунктів для запобігання адміністративним правопорушенням, а порушників - притягнення до адміністративної відповідальності.

13:12 17.09.2021

Проведено обстеження території!

Відділом муніципальної інспекції проводилася обстеження територій та об’єктів Оноківської сільської ради, на предмет додержання підприємствами, установами, організаціями, суб’єктами господарювання та громадянами законодавства у сфері благоустрою, а саме виявлення порушень правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, суб’єктами господарювання

12:31 10.09.2021

"Для нас чистота - це натхнення"

Ми часто влаштовуємо собі прогулянки лісами, приходимо за енергією та внутрішнім спокоєм. За гарними краєвидами та часом мотивацією. Там добре і взагалі разом добре. Знайоме відчуття ? 

16:58 01.07.2021

До відома громади!

     В Оноківській сільській раді утворено та працює відділ «Муніципальна інспекція». Основними завданнями якої є забезпечення дотримання юридичними та фізичними особами норм та Правил благоустрою Оноківської ТГ. Також відділ здійснює інформаційно-роз’яснювальну роботу та виявлення правопорушників для накладення на них санкцій за порушення у сфері благоустрою.

15:48 01.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь