A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Інформування населення

Запрошуємо найменших мешканців нашої громади на святкування Святого Миколая

Вже зовсім скоро Святий Миколай завітає в наші домівки.  Через пандемію він дотримується карантинних норм. Для всіх чемних діток, які відвідують заклади освіти нашої громади, святий угодник дуже постарався, приготував солодощі та смачну піцу. Та він не забув і про наших найменших мешканців, які ще не відвідують заклади дошкільної освіти. Саме таких маляток Святий Миколай запрошує в неділю, 19 грудня, до Оноківського ЗЗСО (Оноківської школи) на 15.00 год. к.ч.  Чекаємо всіх та не забуваємо про масочки. #Разомдобре

12:33 18.12.2021

Правила відвідування ЦОК ТОВ «Закарпаттяенергозбут» в умовах «помаранчевої» зони

Закарпатська область перейшла в «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки, який визначається сигнальним про наближення регіону до «червоної» зони. ТОВ «Закарпаттяенергозбут» нагадує правила епідбезпеки в умовах нового рівня і просить споживачів дотримуватися їх, а також максимально користуватися онлайн-сервісами для уникнення контактів та ризику зараження COVID-19.

11:54 14.12.2021

ТОВ «Закарпаттяенергозбут» закликає відмовлятися від паперових рахунків і берегти довкілля!

Відмова від паперового рахунку – це вклад кожного споживача в благородну справу охорони довкілля. ТОВ «Закарпаттяенергозбут» нагадує про свою пропозицію, озвучену ще на початку року. Усе більше споживачів долучаються до ідеї збереження природи, і товариство нагадує про неї всім іншим. Відмовитися від паперових рахунків, а отже, заощадити папір та вберегти від вирубування дерева дуже легко: достатньо почати користуватися сучасними дистанційними сервісами, за допомогою яких можна не тільки формувати й отримувати рахунки в онлайн режимі, а ще й сплачувати їх без комісії! Йдеться про Електронну абонентську книжку, яка вже добре відома багатьом: https://pay.zakarpatzbut.energy/home. За допомогою цього сервісу можна контролювати споживання електроенергії та газу, спілкуватися з товариством у режимі онлайн, що вкрай важливо в нинішніх умовах поширення коронавірусу, а також – формувати та оплачувати рахунки за спожиті енергоносії. Важливо: при розрахунках через абонкнижку комісія зі споживача не знімається!

18:40 08.12.2021

На Закарпатті прогнозують пориви вітру, сніг ожеледицю: можливий вплив на комунальну сферу

Закарпатський гідрометцентр інформує про ускладнення погодних умов на території області впродовж найближчої доби: очікується значний мокрий сніг, посилення вітру до 15-20, місцями до 25-30 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця, в горах місцями хуртовини, налипання мокрого снігу, туман.

10:02 01.12.2021

Оголошується конкурс

Оноківська сільська рада оголошує конкурс щодо надання в суборенду нежитлового приміщення, яке знаходиться в оренді Оноківської сільської ради  для здійснення нотаріальної діяльності площею 12 кв.м, що знаходиться за адресою: вул. Шевченка 2 в с. Оноківці Ужгородського району Закарпатської області, 89412.

15:35 24.11.2021

У ЦНАПі Оноківської сільської ради можна оцінити якість обслуговування за допомогою QR-коду

З метою покращення якості обслуговування, визначення рівня задоволеності мешканців нашої громади, ЦНАП Оноківської сільської ради проводить моніторинг якості надання адміністративних послуг.

18:47 01.11.2021

Оголошення про перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку

Відповідно до пункту 25 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», затверджених Постановою Ради Міністрів Української РСР  від 11.12.1984 року № 470, в період з 01 жовтня по 31 грудня 2021 року проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку, в ході якої перевіряються їх облікові дані. Громадяни, які не пройдуть перереєстрацію квартирного обліку, до списку реєстру громадян,  які потребують поліпшення житлових умов внесені не будуть.

10:35 01.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь