Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Інформування населення

Пункт незламності - місце твоєї безпеки під час тривалого відключення електроенергії чи тепла

У зв’язку зі складною ситуацією із забезпеченням електроенергією та теплом регіонів України через ракетні обстріли російської федерації та великою ймовірністю  їх повторення, владою прийнято рішення утворити у територіальних громадах Пункти незламності (обігріву). Це місця, куди кожен зможе прийти в разі тривалого відключення електроенергії. Попри відключення електроенергії у таких Пунктах незламності (обігріву), передбачається наявність: тепла, води, освітлення, інтернету, живлення для мобільних пристроїв, місця для відпочинку, аптечки, тощо. Так на сьогодні, в Оноківській територіальній громаді створено Пункти незламності (обігріву):

16:53 24.11.2022

Повідомлення про планову діяльність ВП "Кам'яницький кар'єр"

Оноківська сільська рада повідомляє про планову діяльність акціонерного товариство «Українська залізниця», в особі філії «Центр управління промисловістю» Акціонерного товариства «Українська залізниця» виробничий підрозділ «Кам’яницький кар’єр», а саме спеціальне користування надрами з метою видобування андезитів Кам’яницького родовища, що знаходиться в межах с. Кам’яниця, Ужгородського району, Закарпатської області, в якості будівельного щебеню.

14:59 11.11.2022

Нові можливості для мікробізнесу!

?Міжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції, в рамках реалізації проєкту «Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу» запрошує мікропідприємства взяти участь у програмі грантів.

11:08 12.10.2022

?До уваги представників малих підприємств??

??Міжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції, в рамках реалізації проєкту “Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу” запрошує малі підприємства взяти участь у програмі грантів.

11:07 12.10.2022

Мінмолодьспорту розпочинає набір учасників на третій потік онлайн- проекту «Єдина Україна»

Проект «Єдина Україна» — це всеукраїнська акція, спрямована на формування української громадянської ідентичності серед населення шляхом донесення історичних фактів, вагомих у написанні історії Незалежності України. Під час онлайн-заходу на вас чекають тренінги та зустрічі з українськими істориками: ?«Історія України: між правдою і міфами» ?«Історична декомунізація» ?«Російські міфи» Також в рамках проекту обговорюватимуться імідж України в світі сьогодні і як з ним працювати для нашого мирного завтра. Онлайн-захід розпочнеться 17 жовтня та триватиме 14 днів. Реєстрація за посиланням Проект організований Міністерством молоді та спорту України.

11:29 07.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь