A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Інформування населення

?До уваги представників малих підприємств??

??Міжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції, в рамках реалізації проєкту “Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу” запрошує малі підприємства взяти участь у програмі грантів.

11:07 12.10.2022

Мінмолодьспорту розпочинає набір учасників на третій потік онлайн- проекту «Єдина Україна»

Проект «Єдина Україна» — це всеукраїнська акція, спрямована на формування української громадянської ідентичності серед населення шляхом донесення історичних фактів, вагомих у написанні історії Незалежності України. Під час онлайн-заходу на вас чекають тренінги та зустрічі з українськими істориками: ?«Історія України: між правдою і міфами» ?«Історична декомунізація» ?«Російські міфи» Також в рамках проекту обговорюватимуться імідж України в світі сьогодні і як з ним працювати для нашого мирного завтра. Онлайн-захід розпочнеться 17 жовтня та триватиме 14 днів. Реєстрація за посиланням Проект організований Міністерством молоді та спорту України.

11:29 07.10.2022

Про затвердження Переліку споживачів, що не належать до категорії побутових споживачів та виконують життєво важливі функції для забезпечення продовольчої безпеки держави (виробники хліба та хлібобулочних виробів)

Відповідно до Закону України «Про ринок природного газу», пункту 7 Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06 березня 2022 року № 222 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2022 року № 489), пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 124, та з метою забезпечення продовольчої безпеки держави

15:22 05.10.2022

Дорожня карта “Дії родини у випадках, якщо член родини, який зарахований до лав ЗСУ, (в тому числі ТрО), правоохоронних органів, пропав безвісти, потрапив у полон чи загинув”

Координаційним штабом з питань поводження з військовополоненими розроблено та опубліковано дорожню карту «Дії родини у випадках, якщо член родини, який зарахований до лав ЗСУ, (в тому числі ТрО) правоохоронних органів, пропав безвісти, потрапив у полон чи загинув».

11:02 29.09.2022

Триває прийом заявок від аграріїв на фінансову підтримку у Державному аграрному реєстрі

Міністерство аграрної політики та продовольства України 12 серпня 2022 року запустило онлайн платформу Державний аграрний реєстр (ДАР), яка тепер відкрита для реєстрації всім українським аграріям.

11:02 29.09.2022

УВАГА!!

Повідомляємо що 26.09.2022 року з 09:00 по 17:00 буде відсутнє електропостачання в с. Невицьке по вулицях Садова, Шевченка та в приміщенні Невицького старостату в зв'язку з проведенням обрізки гілок дерев в охороній зоні ПЛ-0.4кВ.

10:05 22.09.2022

Акція "Міжнародний день чистих берегів"

Шановні мешканці нашої чудової громади, пропонуємо Вам взяти участь у акції "Міжнародний день чистих берегів", яка відбудеться 17 вересня за адресою: с.Кам’яниця, урочище "Підзамок" о 9:00 за київським часом.

11:02 14.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь